ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı sosyal faaliyetlerini sürdürüyor

MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı sosyal faaliyetlerini sürdürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı sosyal faaliyetlerini sürdürüyor

Siyasi faaliyetlerinin yanında, kültürel etkinliklere ve yardım çalışmalarına da büyük ağırlık veren Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Teşkilatı; Başkan Akif Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülden Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Behçet Uz Çocuk Hastanesi Onkoloji servisinde yatan çocukları ziyaret ederek çocuklarla sohbet etti, hediyeler vererek sevindirdi.

Burada bir açıklama yapan MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yılmaz, çocuklarımızın bu zor günlerinde yanlarında olmak, sıkıntılarına ortak olmak istedik. Bunun yanında küresel pandemi nedeniyle işsiz kalan üyelerimize ve Karşıyakalılara yardım faaliyetlerimizi de sürdürüyoruz. Yardımlaşmaya dayanışmaya büyük ihtiyaç duyduğumuz sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Devletimiz bu günleri daha az zararla atlatmamız için bütün tedbirleri almaya devam ediyor. Bizler de imkânlarımız ölçüsünde bu Korona Virüs sebebiyle evlerinde izole olan büyüklerimize ve insanlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bugünlerde evde kalmak, alınan sosyal mesafe, izolasyon ve kişisel hijyen şartlarına azami dikkat göstermenin önemini vurgulamak istiyorum. Bu çerçevede 650 gıda paketini, oluşturduğumuz ekiplerle, sosyal mesafe ve hijyen şartlarına azami riayet ederek insanlarımıza ulaştırıyoruz. Bildiğiniz gibi Ramazan da geldi. Karşıyakalıların, İzmirlilerin ve Türk-İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan ayını kutluyorum" dedi.

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülden Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Tepecik Araştırma ve Eğitim Hastanesi'nde tedavi gören çocukları ve gençleri de ziyaret etti. Gençlerle sohbet eden, hediyeler veren ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Yılmaz ve MHP heyeti, onlara unutulmadıklarını, hatırlandıklarını hissettirdi. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başkan Yılmaz,  "Behçet Uz Çocuk Hastanesi Onkoloji Servisi'nde yatan çocuklarımızı ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdik ve onların bayram sevinçlerine ortak olduk. Daha sonra da Tepecik Araştırma ve Eğitim Hastanesi’nde tedavileri süren çocuk ve gençlerimizi ziyaret ettik ve sıkıntılarına ortak olduk. Çocuklar ve gençler ülkemizin geleceği, onlar için ne yapsak azdır. Ülke ve dünya olarak zor günlerden geçiyoruz. Bu günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Bu özel günde geleceğimizin teminatı evlatlarımızın dudaklarında minicik bir tebessüm görmek, bizim için dünyanın en kıymetli hazinelerinden daha kıymetlidir. Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, 'Çocuklar Geleceğimizin Güvencesi, Yaşama Sevincimizdir. Bugünün Çocuğunu, Yarının Büyüğü Olarak Yetiştirmek Hepimizin İnsanlık Görevidir.' Çocukların öldürülmediği, istismar edilmediği, çocukluklarını yaşayabildiği bir dünyaya kavuşmak en büyük dileğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle çocuklarımıza Allah’tan acil şifalar diliyoruz” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Sertel: Tarikatlara para yağıyor
Sonraki Haber İzmir Tabip Odası'ndan meslektaşlarına mektup

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?