ANA SAYFA > İZMİR > MHP İzmir’den duygusal mesajlar

MHP İzmir’den duygusal mesajlar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP İzmir’den duygusal mesajlar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl teşkilatı seçimlere bir hafta kala içe dönük çalışmalarına hız verdi. MHP bünyesindeki herkesi son süreçte aktif hale geçirmeyi planlayan İl teşkilatı özel hazırlanmış SMS, MMS ve WHATSAPP mesajlarıyla kendi dinamiklerini harekete geçirecek.

İl Başkanı Necat Karataş,  İl Başkanvekili Veysel Şahin, Teşkilat Başkanı Sayit Şanlı ve Medya -Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut seçimlere bir hafta kala adayların saha faaliyetlerine destek olmak için İzmir’deki tüm MHP’lileri harekete geçirmek için bir çalışma başlattı. 

MHP İzmir’in son hafta kullanacağı SMS, MMS ve WHATSAPP mesajlarını Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İl başkan yardımcısı şair Cumhur Bulut hazırlıyor. Bulut,  “gönüllere dokunmak zorundayız. Hareketimiz bir yanıyla gönül hareketi ve sevda hareketidir. Türk Milliyetçileri birbirlerine hitap ederken ‘Gönüldaşım’ diye hitap eder. İşte bizim şifremiz de bu. Milli hassasiyetlerimiz söz konusu olduğunda bir tarafımız Yavuz, diğer yanımız da Yunus’tur bizim… Kalbe dokunmazsak, gönüllere hitap edemezsek, zaten hiçbir şey ifade edemeyiz. Propagandanın yani siyasal iletişimin de asıl amacı gönüllere ulaşabilmektir. Biz bunun peşindeyiz. Rakiplerimiz gibi büyük bütçe siyaseti yapmıyoruz. Onlar bol sıfırlı siyaset, biz ise bol gönüllü siyaset yapıyoruz. Son hafta çok şey hak eden ve yıllardır MHP’ne sahip olduğu her şeyi vakfeden mensuplarımızdan bir gayret daha istiyoruz. Çünkü çok etkililer. Bu etkiyi siyasi kazanca çevirmek için onların sosyal güçlerine yani gönüllerine ihtiyacımız var.” açıklamasını yaptı.

İzmir’deki partililerin tamamına, gönüllü ve yan kuruluşların üyelerine gönderilen duygusal mesajlar “Gönüldaşım” ve “Ülküdaşım” başlığı ile gönderilecek. MHP İzmir’in listesinde kayıtlı 100 bin parti mensubu var. Mesajlarda hece ölçüsüne dikkat ediliyor.

İşte o mesajlardan bazıları;

1- Senin umutların, Senin hayallerin ve Senin emeğin var…

Zaferine az kaldı! Haydi, bugün MHP’ne bir oy daha kazandıralım…

2- Biliyorum; Gönlün kırık,  Ellerin nasırlı Ve sırtında hüzün taşıyorsun

 Olsun umut yine sende… Haydi, MHP’ne bir oy daha kazandıralım…

3-Bunca mağduriyeti ve mahkûmiyeti hep senin emeğin ve duanla aştık…

Gel şimdi birlikte zafere koşalım… Haydi, MHP için bir oy daha kazanalım…

4- Ay yıldızlı al bayrak yine rüzgâr bekliyor! Sen istersen

Senin yüreğinden kopan fırtına ona yeter…

Haydi, MHP’ne bir oy daha kazandıralım…

5-Ülkümüz, Senin omuzlarında taşıdığın mukaddes bir yük…

Onu Zafere taşımana az kaldı… Haydi, MHP’ne bir oy daha kazandıralım…

6- Şimdi gönlünde biriktirdiğin umudu ak saçlı analara, gül yüzlü çocuklara verme zamanı… Haydi, MHP’ne bir oy daha kazandıralım…

7-Ne çıkar bittiyse sevdalar, ne çıkra dağları delmiyorsa Ferhatlar; ben biliyorum ki sen aşkınla çağları deliyorsun…Haydi MHP’ne bir oy daha kazanalım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası, Foça’da başladı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Ülker'i uzatmada yendi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?