ANA SAYFA > İZMİR > MHP İzmir'den Bayraklı çıkarması

MHP İzmir'den Bayraklı çıkarması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP İzmir'den Bayraklı çıkarması

MHP İzmir İl Teşkilatı tam kadro Bayraklı Cengizhan Mahallesine çıkarma yaptı.

Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İl Başkanı Veysel Şahin, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Bayraklı İlçe Başkanı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı coşkulu toplantıya çok sayıda semt sakini katıldı. Miting havasında geçen toplantıda konuşan Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Osmanağaoğlu, “2023 Seçimleri Türkiye’nin Lider ülke olma yolunda geçmesi gereken en önemli önemli kavşaktır. Türkiye bu kavşağı birlik ve beraberlikle geçecektir. İzmir ve İzmir’deki Türk Milliyetçileri yüksek bir şuur ve sorumlulukla bu seçimlerde üzerine düşeni hakkıyla yapacaktır. Bugün burada olan hemşehrilerimiz ve dava arkadaşlarımız da bu görev bilincini ispat etmiştir” açıklamasını yaptı.

Liderimizin Hedefi Hedefimizdir
Konuşmasına partisinin TBMM çalışmaları hakkında bilgi vererek devam eden Tamer Osman Ağaoğlu, “TBMM’de ister komisyonlarda isterse de genel kurulda önce ülkem ve milletim, sonra partim ve kendim diyen Liderimizin talimatlarıyla ve ülkücü şuurla hareket ediyoruz. Liderimizin hedefleri hedeflerimizdir. Büyüyüp gelişmek isteyen bir milletin, güçlenmek isteyen bir devletin sorumluluklarını omuzlarında taşıyan MHP’liler olarak her alanda sizlerin mührünü vuruyoruz. Bugün yer altı zenginliklerime ulaşıyor, doğalgaz ve petrol çıkarıyorsak bu sizin iradenizdir. Atatürk’ün istikbal göklerdedir diye yol gösterdiği semalarımızda Kızılelma uçaklarımız, İHA, SİHA’larımız ve Bayraktarlarımız düşmana korku, dosta güven veriyorsa bu sizin verdiğiniz güçle yapılmaktadır. Mavi Vatan denizlerimizde artık Uçak gemilerimiz, denizaltılarımız ve kendimize ait gemilerimiz yüzüyorsa bunlar sizin eserinizdir.” İfadelerini kullandı.

Şahin, Teşkilatlarımız Güç Merkezimizdir
Bayraklı Cengizhan Mahallesinde tertip edilen organizasyonun son derece önemli olduğunu vurgulayarak konuşan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Teşkilatlarımız bizim güç merkezimiz, hareket ve harekât merkezlerimizdir. Teşkilatlarımız gönülleri dualarla buluşanların, milli ülkü ve hedeflere ulaşmayı gaye edinen Türk Milliyetçilerinin yuvasıdır. Milliyetçi Hareket Partisi bir teşkilat partisidir. Bugün burada büyük bir teşkilat gücü sergilenmiş, büyük bir kalabalık coşku ve heyecanla çalışmamıza ortak olmuştur. Bu birliktelik anket firmalarına, taraflı yorumculara ve Türk Milletini yanlış yönlendirmeyi meslek haline getirmiş bahtsızlara verdiğimiz en güzel cevaptır. Bir kez daha gördük ki Bayraklı İlçemiz ve Cengizhan Mahallemiz 2023 Lider Ülke Türkiye sevdasıyla harekete geçmiştir.   

Otuz İlçemizde Aynı Ruhla 
MHP İzmir İl Teşkilatının taşra ve merkez olarak ayırmadan hepsinin aynı ruh ve heyecanla Lider Devlet Bahçeli’nin emrin Cumhur İttifakı hedeflerine koştuğunu da sözlerine ekleyen İl Başkanı Şahin, “Hiç durmadan 2023 Lider Ülke Türkiye hedefine yürüyoruz. Yürüyüşümüz otuz ilçe teşkilatımız, gönüllü kuruluşlarımız ve mensuplarımızla birlikte gece gündüz demeden sürüyor. Cumhur İttifakının 2023 seçim zaferine kadar hiçbir arkadaşımız yorulmayacak ve durmayacaktır. Genel Merkezimizin “Komşum nasılsın” programları, Mahalle temsilcilikleri toplantılarımız, sandık görevlileri tespit çalışmalarımız ve diğer faaliyetlerimizle liderimizin emrinde, genel merkezimizin çatısı altında milletimizin ve hemşehrilerimizin hizmetindeyiz.” Dedi.

“Toplantının gerçekleşmesinde emeği geçen tüm dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamlayan il başkanı Şahin,  Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ve beraberlerindeki heyet buradan Karşıyaka’ya ilçesindeki başka bir çalışmaya katılmak için ayrıldı. Bayraklı Cengizhan Mahallesinde gerçekleştirilen toplantıya gençlerin meşaleli karşılaması mühür vurdu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balçova Belediyesi ve İnşaat Mühendisleri Odası'na büyük onur
Sonraki Haber STK Akademisi Bornova’da başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?