ANA SAYFA > İZMİR > MHP İzmir'den atama açıklaması

MHP İzmir'den atama açıklaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP İzmir'den atama açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığının Teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcısı Sayit Şanlı görev değişiklikleri ve yeni atamalar ilgili konuştu.

Şanlı, “MHP, diğer siyasi partilere benzemez. Her şeyden önce bir teşkilat partisidir. Yani işleyişi bazı kaidelere dayanmaktadır. Bunun yanı sıra MHP, bir birine gönül bağı ile sıkı sıkıya bağlı insanlardan oluşur. Partimizde teşkilat anlayışımızın merkezini oluşturan dava şuuru, disiplin ve hiyerarşi her şeyden önce gelir” dedi.

Geçtiğimiz gün yapılan Buca ve Torbalı ilçe teşkilatlarındaki görev değişiklikleri ve diğer ilçelerdeki atamalarla ilgili açıklama yapan Şanlı şunları söyledi; "Göreve geldiğimiz günden bugüne parti ilkelerimizi ayakta tutma gayreti içinde bir teşkilat anlayışının uygulayıcısı olduk. Tüm dava arkadaşlarımızla birlikte her türlü zorluğa karşı mücadeleler veriyoruz. Bu konuda herkese çok teşekkür ederim, gerçekten çok büyük emek veriyorlar. İl Başkanımızın yanında otuz ilçe teşkilatımızın tamamı ve il yönetim kurulu üyelerimizle birlikte görevimizin başındayız. Kapalı bir tek teşkilatımız yok! Görev değişikliklerinde bile yeni yapılar hazırlanarak yapıldı. Hepsi açık hepsi görevinin başında."

Parti Disiplinine Uymadılar

MHP’nin teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcısı Sayit Şanlı değişikliklerle ilgili de şunları söyledi. “Bayraklı ilçe teşkilatımız daha önceden ilçe başkanımız ve bazı yöneticimizle birlikte istifa etmişti. Görevlendirmeyle ilçedeki çalışmalarını sürdüren Mehmet Aydın kardeşimize ve oluşturduğu yönetime resmi atama geldi.

Bayındır ilçe teşkilatımızda da buna benzer bir fiili durum vardı. İlçe başkanımız istifa etmiş, teşkilat çalışmalarımız verimli yürütülemiyordu. Dava arkadaşımız Hüseyin Karakaya’ya ve oluşturduğu yönetime genel merkezimiz tarafından atama görev verildi. Keza Narlıdere ilçe teşkilatımız uzun zamandır çalışmıyordu. Metin Keskin kardeşimiz kuruluş çalışmalarını başlattı. Yönetimini oluşturdu. Onun da resmi ataması geldi.

Kemalpaşa ilçe teşkilatımız da ise durum ilçe Başkanımız Mustafa Gözütok yönetiminde tekrar yapılanmaya gidildi. Kemalpaşa önemli bir ilçe bu sebeple yapısını güçlendirdik. İlçe başkanımız Gözütok başkanlığında yine güzel bir yönetim oluştu.

Buca ve Torbalı ilçe teşkilatlarımızdaki görev değişiklikleri de bir teşkilatçı için normal sayılabilecek işleyiş örneğidir. Abartmamak gerekir. Fakat bunun imza vermekle uzaktan yakından bir ilgisi bulunmamaktadır. Şayet öyle olsaydı, birçok ilçe başkanımız imza verdi. Durum farklı olurdu. Bu arkadaşlarımızın görevden alınış sebepleri parti disiplinine uymayan ve izin alınmadan faaliyetler gerçekleştirmektir. Arkadaşlarımızın görevi bıraktıktan sonra yaptıkları çıkışları aşırı bulmakla beraber anlayabiliyorum. Fakat unutmayalım ki biz görev adamlarıyız. Bulunduğumuz makamlar teşkilat makamlarıdır. Teşkilat meşru bir iradedir. Bu iradeyi hepimiz çocukluğumuzdan beri bilir, inanır ve o çerçevede çalışmalarımızı yürütürüz. Daha önce de dediğim gibi asıl olan teşkilatımız, parti disiplinimiz ve meşru yapılarımızın iradesi ile birlikte işleyişidir. Meseleler böyle değerlendirilmelidir. Zira partimizde hiç kimsenin hiç kimseyle şahsi sorunu olmaz. Yarım asırlık kurumsal kimliğe sahip partimizde kurallar işler. Bu arkadaşlarımız keşke attıkları bazı adımları üst mercilere danışarak ve bilgi vererek atsalardı.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan'ın acısı, kırgınlıkları unutturdu
Sonraki Haber Şehriyar'ın Şeherinden, Ay Yıldızlı Seherinden, Size Selam Getirmişem

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?