ANA SAYFA > İZMİR > MHP İzmir'de teşlikatlarını yeniden yapılandırıyor

MHP İzmir'de teşlikatlarını yeniden yapılandırıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP İzmir'de teşlikatlarını yeniden yapılandırıyor

MHP, İzmir’de teşkilatlarını yeniden yapılandırıyor. Genel merkez tarafından onaylanan İl Başkanı Necat Karataş, yeni yönetim kurulu çalışmalarına ilçe teşkilatlarından başladı. MHP İzmir, yeni dönemde danışma kurulları kuracak ve teşkilat, genel seçim için seferber edilecek.

Teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, göreve gelir gelmez işe teşkilatlardan başladı. İki seçim bölgesini kendi arasında da çalışma gruplarına ayıran Şanlı, “MHP bir teşkilat partisidir. Teşkilat anlayışımız, diğer siyasi partilere benzemez. Biz gücümüzü de maneviyatımızı da teşkilatımızdan alırız. Bu gücü yerinde kullanmak zorundayız. İnsan faktöründen tutun da teknik yapıya kadar her şey bu gücün içinde yer alıyor. Biz diğer siyasi partiler gibi maddiyatla çalışma yürüten bir yapı değiliz. Bizim tüm başarımız inançlarımızdan, töremizden ve teşkilatlarımızdan gelir.” dedi. İlçe ziyaretlerinden edindiği bilgilere de değinen Şanlı, "Şu ana kadar Kınık, Dikili, Bergama, Aliağa, Foça, Menemen, Çiğli, Karaburun, Çeşme, Urla ve Seferihisar ilçe teşkilatlarımızı yerlerinde ziyaret ettik, mensuplarımızla değerlendirmelerde ve istişarelerde bulunduk. Önümüzdeki seçimlere daha iyi hazırlanmak için bu konularda raporlarımızı oluşturuyoruz. İşleyiş yönünden de çok rahat hareket ediyoruz, çünkü mensuplarımız töremizi biliyor, teşkilatımızda töremiz işliyor. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte zafer yolunda ilerliyoruz." şeklinde konuştu. Yeni dönem çalışmalarına, danışma kurulları oluşturma faaliyetlerini de aldıklarını kaydeden Şanlı, "Her ilçede eski yeni tüm mensuplarımızla ve çalışmak isteyen herkesle birlikte danışma kurulları oluşturulacak. Bu kurullar, teşkilat çalışmalarımızda rehber görevi üstlenecek.” dedi. MHP İzmir İl Teşkilatı, teşkilat gezilerine 18 Ekim 2014 gününe kadar devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İŞKUR İzmir, İPA Sonuçlarını Açıkladı
Sonraki Haber Medeniyetler Korosu Karşıyakalılar'ın alkışını aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?