ANA SAYFA > İZMİR > MHP İzmir Şahin ile devam dedi

MHP İzmir Şahin ile devam dedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP İzmir Şahin ile devam dedi

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Veysel Şahin yeniden başkan seçildi.

600 delegenin oy kullandığı kongrede mevcut il başkanı Veysel Şahin tek aday oldu. Kongre MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın başkanlığında gerçekleşirken, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu da divanda görev aldı.

Şahin, kongrede güven tazeledi. Yapılan sayımda 13 oy geçersiz çıkarken Şahin 587 delegenin oyunu aldı. Şahin, kongreyi MHP açısından bir düğün olarak adlandırdıklarını dile getirip, "Şükürler olsun İzmir'deki Türk milliyetçileri salonlara sığmadı. Gerçek anlamda düğüne çevirdiler bugünü. Bütün İzmirli ülküdaşlar ve delegelerime teşekkür ediyorum. Güzel bir gün geçirdik. Listelerimizi güçlendirdik. Yeniledik. Yerel seçimlere hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sivrisineğe karşı Karşıyaka'da biyolojik yöntemlerle mücadele
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'e kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?