ANA SAYFA > İZMİR > MHP, İzmir İlçe kongreleri bu hafta başlıyor

MHP, İzmir İlçe kongreleri bu hafta başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP, İzmir İlçe kongreleri bu hafta başlıyor

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İlçe kongreleri bu hafta başlıyor. Kongreler dolayısıyla bir açıklama yapan İl Başkanı Karataş; “Mücadele yönü kuvvetli, vasıflı ve de sosyal sorumluluklarının bilincinde olan üyelerimizden müteşekkil teşkilatlarımızın oluşmasını planladığımız bu kongrelerimiz bizim için çok önemli” diye konuştu.

Yaptığı açıklamada “hemşehrilerimizden dip dalgası olarak gelen MHP sevgisini oya dönüştürecek ilçe yönetim kurullarının peşindeyiz. Ülkemizii bölünmeye, federatif başkanlık sistemine ve parçalanmaya götüren AKP ve ana muhalefet görevini yerine getiremeyen CHP kongrelerimizden çıkacak yönetimlerle 2015 Seçimlerinde yerle yeksan olacaktır. Artık siyaset yapan, nerede durduğunu bilen ve durduğu yerin önemini kavrayan bir MHP İzmir il teşkilatı var. Bilhassa yerel yönetimlerde elde ettiğimiz mevzileri çok önemsiyoruz. Her ilçeden kesintisiz bilgi akışına sahibiz. Belediye başkanlarımız ve Meclis Üyelerimiz ilçelerinde halka hizmetin şuurunda her türlü engellemeye rağmen büyük mücadele veriyorlar. Kongrelerimizden çıkacak yönetimler bu mücadelelere destek veren yönetimler olacaktır. Bundan sonra AKP ve CHP artık rahat olamayacak, yaptım oldu anlayışını bırakmak zorunda kalacaklardır.” Diye konuşan il başkanı Karataş,  sözlerini şöyle sürdürdü.

“İzmir bize sadece oy değil gönül de verdi. Bunun gereğini yapacağız. Kongrelerimize İzmir’in iradesi, İzmir’in değerleri, İzmirlilerin istek ve beklentileri yönetim kadrolarımızdaki temsilcilerle yansıyacak, İzmir MHP’nin gücünde ve ufkunda birleşecektir. 2014 Yerel Seçimleri bizim için geleceğimizi aydınlatan ışıktır. Ulaştığımız meclis üyesi sayısı İzmir i.in çok şet ifade etmektedir. Bu vesile ile kongrelerimizin İzmir’e, partimize ve dava arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum”…   

MHP İzmir il teşkilatı cumartesi günü saat 13.00’da Menderes, 14.00’da da Selçuk Kongrelerini Pazar günü ise 13.00’da Foça, 14.00 Dikili, 14.30 ise Kınık ilçe kongrelerini gerçekleştirecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de Engelli Vatandaşlara Daha Kaliteli Hizmet Verilecek
Sonraki Haber Aliağa limanları yol istiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?