ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP İl teşkilatı Aliağa Belediyesi'ni ziyaret etti

MHP İl teşkilatı Aliağa Belediyesi'ni ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP İl teşkilatı Aliağa Belediyesi'ni ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl teşkilatı yerel yönetimler komisyonu Murat Taşer Başkanlığında Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı ziyaret etti. Ziyaretten sonra açıklamalarda bulunan Taşer, “Serkan Acar ve MHP Belediyesi Aliağamızın çehresini kısa zamanda değiştirmiş, Üretken Belediyecilik Aliağa’da kendini göstermiş, insanımız Serkan Acar’ın güler yüzlü sorumlu belediyecilik anlayışından çok memnun. Acar, arkasına Aliağa’nın inancını almış, hizmette sınır tanımıyor” dedi.

Zor şartlarda girdiği seçimlerden başarıyla çıkan bir belediye başkanı olarak Acar’ın çok önemli bir yerel yönetici olduğunu vurgulayan MHP İzmir’in mahalli idarelerden sorumlu il başkan yardımcısı Murat Taşer, “seçimlerden sonra da Aliağa’ya hizmet noktasında azim ve karalılığını ortaya koyan, bu yolda hiçbir zorluktan yılmayan Serkan Acar MHP Belediyeciliğinin bayrak isimlerinden biri olacaktır. Buraya gelmeden önce insanımızla birlikte olmak için birkaç ziyaret gerçekleştirdik. Yanılmamışız, Üretken Belediyeciliğin, güler yüzün, ahlaklı yöneticiliğin, samimiyetin ve sorumlu başkanlığın örneği Serkan Acar ve ekibi olmaz, yapamaz denenlerin hepsini teker teker gerçekleştiriyor. Seçimlerde söz verdiklerini takdir edilecek bir seviyede hayata geçiriyor” dedi.

Aliağa’da birçok şeyin değiştiğini sözlerine ekleyen Taşer, Sanayi sitesinin bugünkü durumu ortada, esnafımızın ve halkımızın içinde yürüyemediği yollar gitmiş yepyeni ilçeye yakışan bir sanayi sitesi gelmiş, Klimalı Otobüs Durakları, Aliağa çok yakışacak. Balıkçı Barınağı yapımı, tarıma ve hayvancılığa verdiği destek ilçenin ve hemşehrilerimizin çehresini değiştirecek. Belediyenin işsizlik ile ilgili verdiği mücadele ve bu yolda yaptıkları da unutulmayacak hizmetler arasına girecektir. Serkan acar’ın başarısı gücümüzdür” diye konuştu.

Taşer ile birlikte MHP’nin Konak Belediye Başkan Adayı Adil Özyiğit, Dikili Belediye Başkan Adayı Halis Devecioğlu, Karabağlar Belediye başkan adayı Cihan Demir, Foça Belediye Başkan Adayı Serdar Mersin ve Hakan Gürsu’dan oluşan MHP heyeti daha sonra da ilçe teşkilatını ziyaret etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Derste robot teknolojisi başarı getirdi
Sonraki Haber Karşıyaka'da 3 gün elektrik kesintisi var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?