ANA SAYFA > İZMİR > MHP İl Başkanı Karataş:''İzmir'deki hırsız kim?''

MHP İl Başkanı Karataş:''İzmir'deki hırsız kim?''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP İl Başkanı Karataş:''İzmir'deki hırsız kim?''

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir il başkanı Necat Karataş’tan isyan! Şehrin her tarafında ortadan kaldırılan partisinin görselleriyle ilgili olarak bir açıklama yapan İl başkanı Karataş; “MHP üzerine oynanan oyunun başrol oyuncusu kim, bu hırsız kim?” diyerek isyan etti.

Partisinin yükselen oy grafiğine sekte vurmak için bazı gurupların harekete geçtiğini, İzmir’in her tarafında asılı olan pankartların planlı bir şekilde toplandığını söyleyen İl başkanı Necat Karataş; “MHP’nin yükselişi bazı mihrakları rahatsız etti. Seçim beyannamemizde yer alan politik söylemlerimizi içeren görseller gizli eller tarafından ortadan kaldırılıyor. Her ilçede asgari ücret, emekliler, üreten ekonomi, kadına şiddet, Atatürk idealleri, ucuz mazot, köylüye, sanayiciye ve esnafa destek ifadelerimizin yer aldığı Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin söz verdiği konularla ilgili hazırlanan pankart ve görsellerimiz çalınıp, yok ediliyor”

Emek hırsızları, Türkiye ve Türk Milleti düşmanları, insana yakışmayan yöntemlerle siyasi çalışmalarımızı engellemeye çalışıyor.  MHP’nin doğrularının milletimizden yükselen ses olduğunu fark edenler gece operasyonlarıyla dava arkadaşlarımızın emeklerini yok etmek için çalışıyor. Şimdi soruyorum bu hırsız kim? Neyi çaldığını sanıyor, kim ve kimler tarafından yöneltiyor? Milletimizin ve İzmirlilerin kabul ettiği MHP politikalarını böyle ucuz ayak oyunla yok edebileceklerini sanıyorlarsa aldanıyorlar”

Biz hırsızların takipçisiyiz

“Gözlerimiz şimdi onların üzerinde, illa ki tespit edip gerekli hukuki girişimleri yapacağız. Hırsızların takipçileriyiz. Hiç kimse arkadaşlarımızın emeğini çalamaz, Türk Milliyetçileri böyle ucuz oyunlarla yenilmez” diyerek tepkisini gösterdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da elektrik kesintisi...
Sonraki Haber Petkim'de işçiler eylemde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?