ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Genel Sekreter Yardımcısı Osmanağaoğlu, Karşıyakalılarla buluştu

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Osmanağaoğlu, Karşıyakalılarla buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Osmanağaoğlu, Karşıyakalılarla buluştu

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Osmanağaoğlu, Karşıyakalılarla buluşmasında kesin konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi  Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, beraberindeki MHP İl Başkanı Veysel Şahin ve Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz ve ilçe yöneticileriyle birlikte Karşıyaka'da Sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.  Milletvekili Osmanağaoğlu bu ziyaretleri esnasında yaptığı açıklamada, “İstikbal ve istiklal için mukaddes bir mücadele veriyoruz. Hem milleti, hem de Devleti gazi olan Türk Milleti'nin her bir ferdi gelecek yüzyılı şekillendirecek 2023 vizyonumuza sahip çıkmıştır. Küçük hesaplar yapmıyoruz, gizli defterler tutup, lafı yuvarlayıp, bir masa etrafında top da çevirmiyoruz. O yüzden diyoruz ki; Karar Belli, Aday Net!” diye konuştu.

Sorunların Çözümü İçin Çalışmalar Sürüyor
Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan ve üyeleriyle kahvaltıda buluşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ve beraberindeki heyet, Karşıyaka'daki Karadenizlilerin sorunlarını dinledi. Tamer Osmanağaolu, burada yaptığı açıklamada, Karşıyakalı Karadenizlilerin misafirperverlikleri için teşekkür ederek, güncel konulara ilişkin çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Osmanağaoğlu, şunları söyledi: "Türk Devleti, Türk milletini, sebebi binlerce kilometre uzakta da olsa hiçbir ekonomik dalgalanmanın kurbanı etmemiştir, etmeyecektir. Emeklilerimizin maaşları, en düşük emekli maaşı 3 bin 500 TL olmak üzere düzenlenmiştir. KYK Borcu olan milyonlarca öğrencimizin faizleri silinmiş, ana para ile borçlarını ödemeleri için çalışmalar tamamlanmıştır. Yüz binlerce polisimizin, yüz binlerce uzman çavuşumuzun, yüz binlerce öğretmenimizin, yüz binlerce değişik meslek grubunda bulunan memurlarımızın 3600 Ek gösterge sorunu başta olmak üzere, özlük haklarında kalıcı düzenlemeler yapılmıştır. Yine yüz binlerce vatandaşımızın merakla beklediği EYT problemi de inşallah TBMM çalışmalarına başlar başlamaz Genel Kurul Gündemine gelecek, bu problem de vatandaşımızın taleplerini giderecek şekilde çözüme kavuşturulacaktır."
MHP İl Başkanı Veysel Şahin ve İlçe Başkanı Akif  Yılmaz'da  burada yaptıkları açıklamlarda yaptıkları siyasi ve sosyal çalışmalara yönelik bilgi verdi. 

Karşıyaka'da İlgiyle Karşılandı
MHP Genel Sekreter Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ve beraberindeki Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz ile ilçe yöneticileri, daha sonra Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği, Şemikler Mahallesi, Yalı Mahallesi ve Demir Köprü Mahallesi Muhtarlıklarıyla, esnaf, taziye ve ev ziyaretlerinde bulundu. Karşıyakalılar heyeti ilgi ve sevgiyle karşıladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer’den darp edilen kadın şoföre otobüsünde ziyaret
Sonraki Haber FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası Karşıyaka ve Bornova'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?