ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Soyer’den darp edilen kadın şoföre otobüsünde ziyaret

Başkan Soyer’den darp edilen kadın şoföre otobüsünde ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Soyer’den darp edilen kadın şoföre otobüsünde ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer önceki gün bir erkek yolcu tarafından darp edilen ESHOT şoförü Burçin Akça'ya görevi başında ziyarette bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ESHOT’ta, çalıştığı hatta önceki gün durak harici yolcu almadığı için bir erkek yolcu tarafından darp edilen kadın şoför Burçin Akça'ya sürpriz yaptı. Başkan Tunç Soyer Akça'nın kullandığı 253 numaralı otobüse 9 Eylül Rektörlüğü’nün karşısındaki duraktan binerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Akça ise yolcuların arasında gördüğü Başkan Tunç Soyer’e teşekkür etti.

Akça’ya çiçek veren, “İnşallah yüzün hep gülsün” diyen Soyer, “Bir daha da böyle kötü bir olay yaşamamanı temenni ediyorum. Kalbimiz seninle” dedi. Başkan Soyer görüntüleri izleyince çok üzüldüğünü belirterek, “Seni şimdi böyle görünce içim rahatladı. Çok mutlu oldum. Ailen de çok üzülmüştür. Senin çalışma azmini, hırsını, sevgini etkileyecek diye üzülüyordum ama görüyorum ki bunlar seni yıldırmamış. Dirayetli duruşun çok kıymetli. Ne yapman gerekiyorsa yaptın. Şimdi de aynı keyif ve moralle işine devam ediyor olman, beni de çok mutlu etti” dedi.

Başkan Soyer şiddetin her türlüsüne karşı çıktıklarını ve mücadele ettiklerini belirterek, "Bir kadın çalışanımıza yönelik saldırıya asla  sessiz kalamazdık. Hukuki desteğimizle kurumsal olarak yanındayız" dedi.

Mesleğime dört elle sarılıyorum
Burçin Akça ise “Bütün meslektaşlarım hepsi bana sahip çıktı. Size ve bütün belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Hayatta her şey başımıza gelebiliyor. Ama bizim tüm bunlara inat işimize, mesleğimize sarılmamız lazım. Bu benim mesleğim ve ben bunu yapmak zorundayım” diye konuştu.

ESHOT Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak Konak-Halkapınar Metro 2 (253) hattında çalışan otobüsün kadın şoförünü darp eden saldırgan G.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zeynep Aslan Bisiklet Parkuru açıldı
Sonraki Haber MHP Genel Sekreter Yardımcısı Osmanağaoğlu, Karşıyakalılarla buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?