ANA SAYFA > İZMİR > MHP Çiğli İlçe Başkanı Yıldız: Cumhuriyetimize sahip çıkacağız

MHP Çiğli İlçe Başkanı Yıldız: Cumhuriyetimize sahip çıkacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Çiğli İlçe Başkanı Yıldız: Cumhuriyetimize sahip çıkacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Çiğli ilçe başkanı Mustafa Yıldız, “Çiğli’de üç siyasi parti ile Alçak Darbe girişimine karşı bir araya geldik. Birlikte çok güçlü bir tepki verdik. Biz Türk Milliyetçileri ve Milliyetçi Hareket Partililer olarak varolduğumuz günden itibaren Türk Milleti, devleti, vatanı ve milleti için nöbetteyiz. Demokrasimiz bizim vazgeçilmezimizdir” dedi.

Çiğli’de üç siyasi parti ilçe başkanı darbeye karşı ilk günden itibaren tek yürek oldu.  Geçtiğimiz gün ortak açıklama yapan AKP, CHP ve MHP ilçe başkanları yayınladıkları bildirgede demokrasi ve milli birlik vurgusu yaptı. Üç ilçe başkanının imzası ile yapılan açıklamalarda “dost ve düşman bütün herkes bilmelidir ki,  gerçekleştirilen bu alçak darbe girişimi, bir kişiye partiye veya ideolojiye değil; doğrudan doğruya bayrağımıza, devletimize, milletimize ve demokrasimize yapılmıştır. Türk Milleti’nin yenilse dahi esir edilemeyeceğini, şaklaştırılamayacağını unutup, bu barbar saldırıyı gerçekleştirmeye cüret eden sapkınlar, Türk Milleti’nden gereken cevabı almıştır.” İfadelerine yer verildi.

İhaneti Kabul Etmiyoruz

Mevkidaşları AKP Çiğli İlçe Başkanı Sedat Karatekin ve CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu bir araya gelerek çok güçlü bir ses çıkardıklarını da söyleyen MHP Çiğli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız, “Biz Türk Milliyetçileri olarak kurulduğumuz günden bu yana cumhuriyetimiz, demokrasimiz ve değerlerimiz için nöbetteyiz. Sonsuza kadar da bir saniye bile gafil olmadan bu nöbeti sürdüreceğiz. Cumhuriyetimize sahip çıkacağız. Gafleti ve ihaneti hiçbir şekilde kabul etmiyoruz.” Dedi.

Ortak Destan

“Üç ilçe başkanı olarak birlikteliğimiz tepkimizin de şiddetini ortaya koymaktadır. Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu milli devlet sonsuza kadar yaşayacaktır. Bu zor günlerde birliğimizi tesis eden üç mevkidaşıma ve bizleri yalnız bırakmayan Çiğlili hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Yazılan destana ortak olduk. Bu adi girişimin karşısında mücadele ederken Şehitlerimizi rahmetle anıyor, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” diyerek açıklamasını tamamladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da dört gün elektrik kesintisi var
Sonraki Haber İzmir gençlerle güzel

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?