ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Meydan Faslı için salon taştı

Meydan Faslı için salon taştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Meydan Faslı için salon taştı

Karşıyaka Belediyesi ile Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile düzenlenen Türk Müziği Korosu gecesinde salon taştı.

Karşıyaka Belediyesi Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi’nde düzenlenen Hüseyin Tolu yönetimindeki konseri 900 kişilik kapasiteye sahip salonda binden fazla kişi izledi.

Yaşlı izleyiciler için ek sandalyeler konuldu. Merdivenlerde de yer bulamayanlar merkezin dışından dinlemeye çalıştı.
Karşıyaka Belediyesi ile Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile düzenlenen Türk Müziği Korosu ile gerçekleştirilen Kürdilihicazkâr Makamında Meydan Faslı Konseri ayakta alkışlanırken Koronun 14 Şubat Sevgililer gününde tekrar sahne alacağı belirtildi.

30 yıllık koroyu sahnelerin beyefendisi diye bilinen Hüseyin Tolu yönetiyor
30 yıllık geçmişi olan koroyu son iki yıldır sahnelerin beyefendisi olarak tanınan koro şefi Hüseyin Tolu koroyu çalıştırıyor.  Çalışan ve emeklilerden oluşan 50 kişinin görev aldığı konserde 21 eser seslendirildi. 14 kişilik orkestra eşlik etti. 
Konseri İzmir’in sevilen isimlerinden Mikrop diye tanınan Hikmet Durmuş, Göksenin Çakmak Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin, Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi Birgül Çağrı, Karşıyaka Belediyesi Orkestra Müdürlü Şükran Amcalar ve binden fazla izleyici izledi.

Konser sonunda konuşan koro şefi Hüseyin Tolu tüm izleyicilere teşekkür ederek yaptığı konuşmada şunları söyledi. “İzmir akşamın da bizleri yalnız bırakmayan tek bir koltuk kalmayana kadar doldurup yer yer ayakta kalan ve konser bitimine kadar güzel gönülleriyle bizi alkışlayan mûsıki gönül dostlarımıza, koromuza bütün güzel imkanları sunan ve Suat Taşer sahnesini bizlere tahsis eden Karşıyaka Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay Başkanıma, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürüm Sayın Suat Korkmaz’a, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcımız Berkhan Alptekin’e ve sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Demir: KSK, Karşıyaka’mızın ortak değeridir
Sonraki Haber Narlıdere Belediyesi ile DEÜ'den anlamlı protokol

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?