ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Demir: KSK, Karşıyaka’mızın ortak değeridir

Kaymakam Demir: KSK, Karşıyaka’mızın ortak değeridir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Demir: KSK, Karşıyaka’mızın ortak değeridir

Karşıyaka Spor Kulübü'nü ve geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan KSK Tarihi Müzesi’ni gezen Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir “KSK, Karşıyaka’mızın ortak değeridir” dedi.

Kaymakam Demir, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Spor Müdürü Musa Yelek, KSK Divan Başkanlığı yönetim kurulu üyesi Osman Avcı, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı ve KSK Tarih Kurulu Başkanı Ahmet Diker ile Karşıyaka Spor Kulübü’nü ziyaret etti, KSK Tarihi Müzesi'ni gezdi. KSK Başkanı Turgay Büyükkarcı, yönetim kurulu üyeleri Turhan Gürsel Urhan, Ahmet Dördüncü ile bir süre sohbet ederek, KSK ve KSK müzesi hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Demir KSK’ yi tanımaktan mutluluk duyduğunu, müzeyi muhteşem bulduğunu belirterek, kuruluşunda emeği geçenlere teşekkür etti. Kaymakam Demir “KSK biz Karşıyakalıların ortak değeri, kulübe sahip çıkmak hepimizin görevi dedi.

KSK Müzesi’nde; Atatürk’ün kulüple bağlarını aktaran bilgi, belge, fotoğraflar, kupalar, şiltler, spor malzemeleri, rozetler, flamalar ve çeşitli objelerden oluşan onlarca tarihi materyale yer verildi. Anılar, yazılar ve basında çıkan haberlerle, kulübün başarı öyküleri ve değerleri müzeye yansıtıldı. Merhum Dr. Bülent Zeren’in kendi çalışma ofisinde biriktirdiği materyaller ile Ahmet Diker başkanlığındaki Tarih Kurulu’nun bizzat kontrol ettiği ve sağladığı objeler, müzenin kaynağını oluşturuyor. 

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli’de Sağlıklı Atıştırmalıklar Tesisi kuruluyor
Sonraki Haber Meydan Faslı için salon taştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?