ANA SAYFA > GÜNDEM > Mevcut Başkan yeniden aday

Mevcut Başkan yeniden aday

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mevcut Başkan yeniden aday

CHP Karşıyaka İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, yapılacak olağan kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nda Gençlik Kolları üyelerinin ve ana kademe yöneticilerinin de katılımıyla basın açıklaması gerçekleştirildi. Ahmet Piriştina Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek kongrede, yeniden aday olduğunu açıklayan mevcut başkan Uyan, “Korku imparatorluğunun zirve noktalara ulaştığı şu dönemlerde, heybemizi umut doldurarak geliyoruz” diyerek, barış dolu yarınları hedeflediklerini belirtti. Uyan ‘emek en yüce değerdir’ şiarıyla yola çıktıklarının altını çizerek “Bizler bir buçuk yılda yapılamayanı yapmak için siyaset yaptık ve CHP’nin vitrin yüzü olduk” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilecek kongrenin en güçlü adayı olarak gösterilen Ozan Uyan, partiye yeni üyeler kazandırmayı hedeflediklerini belirterek, “Ben aday değilim, biz adayız. Tüm gençliğin sesi olmaya hazırız. Bizim mücadelemiz güçlüyü haklı yapma değil, haklıyı güçlü yapma mücadelesidir.” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Gelişim dolu dizgin...
Sonraki Haber Korku filmi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?