ANA SAYFA > GÜNDEM > Metin Uca'dan büyük saygısızlık...

Metin Uca'dan büyük saygısızlık...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Metin Uca'dan büyük saygısızlık...

1 Eylül Dünya Barış Günü etkinlikleri nedeniyle Karşıyaka Belediyesi'nin davetlisi olarak bugün Karşıyaka gelen Metin Uca'nın attığı tweet büyük tepki aldı...

Metin Uca 2011-2012 sezon öncesinde Karşıyaka taraftarlarının takımın idmanına giderek kan akıtmak maksadıyla deve kesmesinin ardından " Karşıyaka taraftari kiligina girmis bazı "ÖKÜZ" ler o devenin hörgücü var ya...." tweetini atmıştı...

Bu olaydan 3 sene sonra bugün Karşıyaka Belediyesi'nin davetlisi olarak Karşıyaka'ya gelen Metin Uca yine sosyal medyadan tepki alan bir tweet attı. 

İşte o tweet: "Karşıyaka'ya hep geliyorum. Deve kesen Dangal-AK'lar hariç, Atatürk'le dolu tarihi bilen gerçek KSK'lı doslarla buluşmaya beklerim "

Attığı tweet'in ardından Karşıyakalı taraftarlardan ve Karşıyakalılardan büyük tepki alan Metin Uca için taraftarlar şimdi bir özür bekliyor... Akşam Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'nda Karşıyaka Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte olacak olan Metin Uca bakalım Dünya BArış Günü'nde kurduğu bu yakışıksız cümle için özür dileyecek mi?

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dikmen:''Demokrasi ve basın özgürlüğü darbe aldı''
Sonraki Haber Zavallı insan...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?