ANA SAYFA > SPOR > Metin Kaan'a veda ettiler...

Metin Kaan'a veda ettiler...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Metin Kaan'a veda ettiler...

KarşıyakalıI eski milli yüzücü Yüksel Böke ve ünlü fotoğrafçı Hamza Rüstem'in, 24 yaşında vefat eden torunları, Karşıyaka sevdalısı Metin Kaan Rüstem, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanırken, Göztepeliler ezeli rakiplerini bu zor günlerinde yalnız bırakmayarak, acı gün dostu olduklarını gösterdi.

Karşıyaka Yelken Kulübü'nde yapılan törene katılan Göztepe Yalı Derneği Başkanı Erdem Pehlivan, Göztepe Yelken Şubesi Antrenörleri Ufuk Karadalga, Mehmet Demirci ve Tümer Başlığ, Karşıyakalıların üzüntüsünü paylaşıp, genç yaşta yaşamını yitiren Rüstem için gözyaşı döktü. Törende eski kulüp başkanlarından Cenk Karace ve Fatih Diniz ile Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı da hazır bulundu.

Fotoğraf: Vehbi Moğol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 4 Kişinin öldüğü bar kavgasında 2 kişi gözaltında…
Sonraki Haber Karşıyaka, Işıkkent karşısında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?