ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Metin Güler'li Sevda Türküleri Karşı Sanat'ı çınlattı

Metin Güler'li Sevda Türküleri Karşı Sanat'ı çınlattı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Metin Güler'li Sevda Türküleri Karşı Sanat'ı çınlattı

8 Kasım 2016 Salı gecesi Karşı Sanat Merkezi'nde “Metin Güler'le Kırmızı Siyah Saatler” adlı konser, dinleyicileri coşturdu.

Menemen Belediye Tiyatrosu (MEBET) ile Tiyatro Eylül Sanat Yönetmeni ve aynı zamanda Kıyı Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı Metin Güler, sahnede bolca şarkı-türkünün yanında yer yer şiirler de seslendirdi. Güler, yaklaşık iki saatlik performansında Zülfü Livaneli'den Ahmet Kaya'ya, Kazım Koyuncu'dan Edip Akbayram'a kadar uzanan bir yelpazede dinleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

Konserin ilerleyen zamanlarında izleyiciler türkülere bolca iştirak etti. Finali ise tam bir coşku selinde kapatan Metin Güler, dinleyenlerden tam not aldı.

Konser sonunda Güler, beraberinde ter döken müzisyen arkadaşlarını takdim ettikten sonra ses ve teknik ekipmanlardan sorumlu Ünal Tanrıverdi'nin doğum gününü sürpriz pasta ile sahnede kutladı. “Menemen Spor şampiyon olsun” dileğiyle espirili bir şekilde pastayı üfleyen Tanrıverdi; “Doğum günüme bile program koymuşlar” diye takılmayı da ihmal etmedi.

Gecenin sonunda sahneyi bir anda dolduran dinleyiciler Metin Güler'le bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nevvar Salih İşgören Vakfı bursuna rekor başvuru
Sonraki Haber Cumhuriyet çocukları Ata'sına koştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?