ANA SAYFA > SPOR > Mesut Toros: Üst lige çıkacağımıza benim inancım tam

Mesut Toros: Üst lige çıkacağımıza benim inancım tam

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mesut Toros: Üst lige çıkacağımıza benim inancım tam

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Çatalcaspor ve Yeni Orduspor galibiyetleriyle son 3 maça haftalardır kovaladığı Play-Off hattının 2 puan gerisinde giren Karşıyaka'da, teknik direktör Mesut Toros'un hedefe ulaşacaklarına inancı tam.

"Ben bu sporculara, yönetime ve taraftara güvenerek ilk yarıda hiç düşünmeden takım düşme hattındayken görevi kabul ettim" diyen başarılı teknik adam, "Nereden nereye geldik ama bu hikaye daha bitmedi. Ligde hedefi futbolcularımızın performansı belirledi. 3 hafta sonunda Play-Off, ardından da üst lige çıkacağımıza benim inancım tam. İlk hedefimiz olan Play-Off'a kalmak için 3 final maçımız kaldı. Bu maçlardan 9 puan toplayabilecek gücümüz var" diye konuştu. 

Sezon sonu lig sıralamasının yalnız kendi ellerinde olmadığını belirten Toros, "Ancak tüm maçları kazanıp ligdeki son düdüğü bekleyeceğiz. Ekibime güveniyorum. Hafta sonu deplasmanda Adıyaman 1954'le oynayacağımız maça çok iyi hazırlanıyoruz. Rakibimiz kümede kalmak için mücadele ediyor. Bizim karşılaşmamıza dönüm maçı olarak bakıyorlar. Bizim de kazanmaktan başka hiç bir düşüncemiz yok. Ekibim sahada benim istediğimi yaptığı sürece sorun yaşayacağımıza inanmıyorum. Evimize galip döneceğiz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Play-Off heyecanı
Sonraki Haber Başkan Tugay, Sancar Maruflu'yu ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?