ANA SAYFA > SPOR > Mesut Toros: Oyun felsefemiz oturdu

Mesut Toros: Oyun felsefemiz oturdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mesut Toros: Oyun felsefemiz oturdu

TFF 3. Lig 2. Grup'ta lider Kırşehir Belediyespor'u 2-0 yenen Karşıyaka'da yüzler gülüyor...

Az hata yaptıkları her maçı puanla geçtiklerini söyleyen Mesut Toros, "Rakip farketmeksizin her takımla başa baş oynuyoruz. Oyun felsefemiz oturdu. Maçlarımızda rakipler değil biz oynuyoruz. Kırşehir gibi grubun en maliyetli, güçlü takımlarından birini yenip 30 puan sınırına ulaşmak bize moral oldu. Mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

İlk 7 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik, 4 yenilgiyle düşme hattında son sıraya demir atan Karşıyaka, Toros yönetiminde 16 maçı 6 galibiyet, 7 beraberlik ve yalnız 3 yenilgiyle geçti. Sezonun ilk haftalarında iç sahada oynadığı 4 maçın 3'ünü kaybeden Kaf-Kaf, Mesut Toros yönetiminde ise evini kalesi yaptı. Toros'la Atatürk Stadı'nda taraftarı önünde çıktığı 8 maçta bileği hiç bükülmeyen yeşil-kırmızılı ekip, 4 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Grupta son 7 maçta yalnız deplasmanda Esenler Erokspor'a yenilen Karşıyaka, Mesut Toros'la yarışta özgüven kazandı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da kadın dayanışması
Sonraki Haber Noyan Uluğ'a büyük destek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?