ANA SAYFA > SPOR > Mesut Toros: Kulüpteki gelişmeleri bekliyorum

Mesut Toros: Kulüpteki gelişmeleri bekliyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mesut Toros: Kulüpteki gelişmeleri bekliyorum

Karşıyaka'da Başkan Vekili Gökhan Şensan'ın futbol şubesine yeni sezonda da somut destek gelmezse görevi bırakma resti çektiği Karşıyaka'da teknik direktör Mesut Toros da beklemeye geçti.

Sözleşmesi bittikten sonra Şensan'la prensipte el sıkıştığını söyleyen başarılı teknik adam, "Karşıyaka'da mutluyum, huzurluyum. Bana 2. ve 3. Lig'den birçok teklif geldi ancak kulübümde kalacağımı söyledim. Yönetime de yeni sözleşme imzalayana kadar yalnız 1. Lig'den ciddi teklif almam durumunda düşüneceğimi ilettim. Onlar da olgunlukla karşıladılar" dedi.

"Kulüpteki gelişmeleri bekliyorum" diyen Mesut Toros, "Açıkçası geçen sezon Başkan Vekili Gökhan Şensan'ın Play-Off oynamamıza çok büyük katkısı oldu. O olmasa takım bu durumda olmazdı. Umarım bu futbol şube-takım birlikteliği bozulmaz" diye konuştu.

Yeşil-kırmızılılarda sözleşmesi bittikten sonra birçok teklif almasına rağmen önceliğinin Karşıyaka olduğunu söyleyip kalmayı kabul eden takım kaptanı Mustafa Aşan'ın da Şensan'ın resti sonrası kararsız kaldığı öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Körfezi’nden güzel haberler var
Sonraki Haber Kemal Lale, İzmir-Samsun-Ankara-İzmir turunu tamamladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?