ANA SAYFA > SPOR > Mesut Toros ile 2 yıl daha...

Mesut Toros ile 2 yıl daha...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mesut Toros ile 2 yıl daha...

Basketbol takımını eski çalıştırıcısı Ufuk Sarıca'ya emanet eden Karşıyaka Spor Kulübü, futbolda da taraftarın sesine kulak verdi ve Play-Off oynatan Mesut Toros'la 2 yıllığına anlaştı.

İstifa eden başkan vekili Gökhan Şensan'la bir hafta önce prensip anlaşması yaparak, Almanya'ya futbolcu izlemeye giden Mesut Toros, bugün başkan Turgay Büyükkarcı'yla bir araya gelerek önümüzdeki 2 yıl için el sıkıştı.

Mesut Toros, "Önceliğim her zaman Karşıyaka'ydı. Zaten daha önce prensipte anlaşmıştık. Kulübümü bekledim ve verdiğim sözü tuttum. Mutlu olduğum yerde kaldım. Yeni sezonda yapılacak çok işimiz var. Geçen sezon en alt sıradan gelip Play-Off oynamıştık. Şimdi kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kültürpark imar planı yeniden ele alınacak
Sonraki Haber Akın Barhan vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?