ANA SAYFA > EĞİTİM > Mesleki ve Teknik Lise öğretmenleri depremzedelere soba üretiyor

Mesleki ve Teknik Lise öğretmenleri depremzedelere soba üretiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mesleki ve Teknik Lise öğretmenleri depremzedelere soba üretiyor

İzmir Torbalı Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Ünmak Isıtma Sistemleri Firması, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Mesleki ve Teknik Lise öğretmenleri ile depremzedeler için bir araya geldi.

Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme, Metal Teknolojileri ve Makine Teknolojileri alan öğretmenleri bu fabrikada kendilerine sağlanan hammadde ve teçhizat desteği ile depremzedeler için çadır içi soba üretiyor. Yaşanan deprem felaketi sonrası çadırlarda kalan vatandaşlarımıza destek olmak için bir araya gelen 60 gönüllü öğretmen 08:00-17:00 ve 17:00-23:00 saatlerinde günde iki vardiya çalışıyor. Sanayi sektör işbirliği ile yapılan yoğun çalışmalar neticesinde şu an kadar 450 nin üzerinde soba üretildi ve bu sayının binin üzerine çıkması planlanıyor. Şu ana kadar üretilen sobalar Adıyaman'a ilk sevkiyat için hazır hale getirildi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Demir, depremzedeleri ziyaret etti, sorunlarını dinledi
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir, Kahramanmaraş’ta 232 konteynerli kent kuruyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?