ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Demir, depremzedeleri ziyaret etti, sorunlarını dinledi

Kaymakam Demir, depremzedeleri ziyaret etti, sorunlarını dinledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Demir, depremzedeleri ziyaret etti, sorunlarını dinledi

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Karşıyaka’ya yerleştirilen depremzedeleri ziyaret etti.

Kaymakam Demir, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Müge Hanay Ünveren, İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Muhittin Edirne ile ziyaret ettiği ailelere "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Onların sorunlarını dinledi.

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir “Bu yaraları hep birlikte saracağız. Devlet tüm imkanları ve kurumlarıyla her zaman sizin yananınızda, kapılarımız sonuna kadar sizlere açık" dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman’dan gelen 1150 ailenin Karşıyaka’da yerleştirildikleri belirtildi. 10 ailenin yerleştirildiği Ve Hotels Karşıyaka’da depremzedelerle birlikte öğle yemeğini yiyen Kaymakam Demir ve beraberindekiler depremzedelerin sorunlarını dinledi. Onlarla sohbet etti. İkra ismindeki kız çocuğunu severek onun anaokuluna yerleştirilmesi için talimat verdi.

Malatya’dan gelen Murat Özdoğan ve Hatay’dan gelen Ganimet Tümkaya depremzedelerin sorularını cevaplayan Kaymakam Demir ve beraberindekiler daha sonra 65 kişin yerleştirildiği Best Western Premier Karşıyaka Otel’ine geçti. Depremzedelerle bir araya geldi, sorunlarını dinledi. 

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Müge Hanay Ünveren, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Muhittin Edirne depremzedelerin sorularını cevapladı, her zaman yanlarında olduklarını belirtiler
Depremzedeler kendileri ile çok yakından ilgilenildiğini belirterek, Ve Hotels Karşıyaka ve Best Western Premier Karşıyaka Oteli yetkili ve sahiplerine teşekkür ettiler.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Deprem bölgesinden dönen DEÜ ekiplerine teşekkür belgesi
Sonraki Haber Mesleki ve Teknik Lise öğretmenleri depremzedelere soba üretiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?