ANA SAYFA > ÇEVRE > Mertoğlu: Karşıyaka çöplük olmasın...

Mertoğlu: Karşıyaka çöplük olmasın...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mertoğlu: Karşıyaka çöplük olmasın...

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, "Mahallelerimiz çöp kokmasın, çöpsel dönüşüm yapan CHP'li belediyeler burayı görmüyor musunuz?" diye sordu.

Karşıyaka Örnekköy sokaklarında günlerdir toplanmayan çöp yığınlarını sosyal paylaşım sitesinden paylaşan AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı ve Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Abdullah Mertoğlu, "Mahallelerimiz çöp kokmasın, çöpsel dönüşüm yapan CHP'li belediyeler burayı görmüyor musunuz?" diye sordu. Avrupa Konseyi'nin en prestijli ödüllerinden olan '12 Yıldız Şehir' ödülüne layık görülen Karşıyaka'ya bu manzaraların yakışmadığını ifade eden Mertoğlu, "Her yer çöplük içinde ve içler acısı halde. Örnekköy'de Roman vatandaşların yaşadığı yerde çöp konteyneri bile yok" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dikkat!.. Yaz sıcakları geliyor... Kavrulacağız...
Sonraki Haber Karşıyaka'da palmiye protestosu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?