ANA SAYFA > GÜNDEM > Mertoğlu: Ben Tüm Karşıyakalıları konseri protesto etmeye çağırıyorum

Mertoğlu: Ben Tüm Karşıyakalıları konseri protesto etmeye çağırıyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mertoğlu: Ben Tüm Karşıyakalıları konseri protesto etmeye çağırıyorum

AK Parti Karşıyaka ilçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, Karşıyaka Belediyesi'nin Karşıyaka Arena'nın adının değiştirilmesi nedeniyle konser vermesine sert tepki gösterdi.

Mertoğlu, Karşıyaka Spor Kulübü'nün futbolda 2. lige düşmesi nedeniyle Karşıyaka'nın derin bir üzüntü içerisinde olduğuna dikkat çekerek, "Karşıyaka camia olarak şokta. Fakat Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Mutlu Akpınar, sanki başka bir yerde başka bir alemde yaşıyor" dedi.

Karşıyaka Arena'nın adının Mustafa Kemal Spor Salonu olarak değiştirilmesine bir itirazları olmadığını ifade eden AK Partili Mertoğlu, "Fakat Karşıyakalılar üzüntü içindeyken bu konser nereden çıktı. Küme düşüşümüzü kutlayacağız. Bu olsa olsa cenaze evinde türkü söylemeye benzer. Ayrıca bunca şehidimiz varken konser verilmesi şehitlerimize yapılan en büyük saygısızlıktır" diye konuştu. Karşıyakalılık ruhunu tam olarak anlayamamış ve kavrayamamış bir belediye başkanı ile karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Mertoğlu, "Karşıyaka'ya stat yapılmasın diye varını yoğunu ortaya koyan, Karşıyaka baskette şampiyon olduğu zaman bilbordları kendi resmi ile donatarak sahiplenen ve bugüne kadar Karşıyaka Spor Kulübü için elini taşının altına koymayan kişiden başka bir şey beklenmez. Ayrıca sanki Kapalı Spor Salonu yeni yapılmış gibi konser vermek niye? Sadece adının değiştirilmesi nedeniyle konser verilmesi sadece şov yapmaktır, israftır. Ben Tüm Karşıyakalıları konseri protesto etmeye ve gitmemeye çağırıyorum" açıklamasını yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Play-Off için Büyükçekmece deplasmanında
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?