ANA SAYFA > İZMİR > Meral Akşener, Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret edecek

Meral Akşener, Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret edecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Meral Akşener, Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret edecek

Pazar günü Gündoğdu Meydanı'nda 'HAYIR' mitingi dzüenleyecek olan Meral Akşener, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na bir nezaket ziyaretinde bulunacak.

Akşener'in İzmir'e geldikten sonra miting meydanına geçmeden önce Kocaoğlu'nu makamında ziyaret edeceği öğrenildi. Ziyarette Meral Akşener, Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir'in sorunları hakkında bilgi alacak, karşılıklı görüş alışverişinde bulunacak. Aziz Kocaoğlu'nun da programının müsait olması durumunda Pazar günü Gündoğdu Meydanı'nda saat 16.00'da başlayacak olan mitinge katılması bekleniyor.
 
Miting Düzenleme Komitesi, yoğun programı nedeniyle Meral Akşener'e İzmir'de karşılama töreni yapılmayacağını açıkladı. Mitingle ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Müsavat Dervişoğlu, “Hangi siyasi partiye mensup bulunurlarsa bulunsunlar, sevdası Türkiye kaygısı Türkiye’nin geleceği olan tüm İzmirlileri 26 Mart 2017 Pazar günü saat 16.00’da Gündoğdu Meydanında buluşmaya davet ediyor, demokrasinin beşiği ve geleceğimizin teminatı İzmir’e inanç ve güvenimizi tekrarlıyoruz. Pazar günü İzmir'den yükselecek 'Hayır' Türkiye'de yankısını bulacaktır” şeklinde konuştu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şubat ayı konut satışlarında Karşıyaka ikinci...
Sonraki Haber İZENERJİ'de toplu iş sözleşmesi imzalandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?