ANA SAYFA > İZMİR > Menderes’te sahiller yaza hazırlanıyor

Menderes’te sahiller yaza hazırlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Menderes’te sahiller yaza hazırlanıyor

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, sahil bölgesinde incelemelerde bulundu. Yaz aylarının yaklaşmasıyla sahilde çalışmaların hız kazanacağını söyleyen Başkan Soylu, traktör başına geçerek düzenleme çalışmalarına da katıldı.

Menderes’in sahil bölgeleri Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli’de yaz aylarında yaşanacak yoğunluk nedeniyle Menderes Belediyesi tarafından çalışmalara hız verildi. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,  birim müdürleri ile birlikte inceleme yaptığı sahil bölgesinde kısa, orta ve uzun vadede yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Başkan Soylu, traktöre binerek sahilde yapılan çalışmalara da katıldı.

43 kilometrelik sahil şeridinin tamamını yürüyen Başkan Soylu,  inceleme gezisine Gümüldür ile başladı. Bölgede yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Soylu, daha sonra Özdere’yi dolaştı.  Burada yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alan Soylu, Ahmetbeyli ile inceleme gezisini tamamladı. Gezi sırasında Başkan Soylu, traktöre binerek sahilde yapılan çalışmalara da katıldı. Gün boyu süren inceleme gezisi sırasında vatandaşlar ve esnafla da bir araya gelen Soylu, istek, talep ve önerileri dinledi.

Geçen yıl sahilde başlatılan düzenleme çalışmalarının bu yıl da devam ettirildiğini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Yaz aylarıyla birlikte ilçemizde çok büyük oranda nüfus artışı oluyor. Bununla ilgili biz de gerekli önlemlerimizi alıyor, çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Geçen yıl sahil şeridimizde başlattığımız çalışmalarımıza bu yılda devam ediyoruz. Sahil bölgemizde kötü görünüme asla izin vermeyeceğiz. İzmir’in parlayan yıldızı olan Menderes’in sahil bölgeleri de geçen yıl olduğu gibi bu yıl da örnek olacak “ diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da yakalanan DHKP-C şüphelileri adliyeye sevk edildi
Sonraki Haber Her 68 çocuktan biri Otizmli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?