ANA SAYFA > İZMİR > Menderes’te ilk kreş açılıyor

Menderes’te ilk kreş açılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Menderes’te ilk kreş açılıyor

Menderes Belediyesi tarafından Görece’ye kazandırılan kreş yeni eğitim-öğretim yılında hizmete başlayacak.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın seçim vaatlerinden birisi daha hayata geçiyor. İzelman Anaokulları ile yapılan protokol ile Görece’de hizmet verecek ilk kreş yeni eğitim öğretim yılında açılacak. 

Tüm gün eğitim
Kreş projesiyle ilgili açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Seçim çalışmalarımızda verdiğimiz kreş sözümüzü yerine getirdik. İlçemize kazandırdığımız ilk kreşimizi Görece’de faaliyete sokuyoruz. Koronavirüs salgını nedeniyle açılışını ertelediğimiz kreşimiz yeni eğitim-öğretim yılında hizmete başlayacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman Anaokulları tarafından işletilecek kreşimizde 24-68 ay arası çocuklarımız okul öncesi eğitim alabilecek. 07.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek kreşimizle ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız Görece’de yer alan kreşimizi ziyaret edebilirler. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi. 

Profesyonel eğitim
Uzman eğitmenler ile çocukların kreşten yararlanacağını ifade eden Başkan Kayalar, “ Kreşlerimiz çocuklarımızın gelişimine uygun, uzman eğitmenler eşliğinde iyi bir eğitim alarak keyifli vakit geçirmesine yardımcı olacak donanımda hazırlandı. Annelerin gönül rahatlığıyla çocuklarını emanet edecekleri kreşimizde bütün detaylar düşünülürken, çağdaş eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun dersler verilecek” dedi.

Kadın istihdamına katkı
Proje ile çalışan annelerin yükünün hafifletileceğini kaydeden Başkan Kayalar, “ Amacımız kadınlarımızın iş hayatında aktif rol almaları. Hayata geçen kreş projemiz ile kadın istihdamına da katkı sağlayacağız. Çocuklar kreşe giderken anneler de işlerine gidebilecek” diye konuştu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ağrısız Acısız Lazer Epilasyon İzmir’de
Sonraki Haber Hukuk Fakültesi - 3

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?