ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Ağrısız Acısız Lazer Epilasyon İzmir’de

Ağrısız Acısız Lazer Epilasyon İzmir’de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ağrısız Acısız Lazer Epilasyon İzmir’de

Buz lazer epilasyon İzmir’de, istenmeyen tüylerden kurtulmayı temel alan ve bu bağlamda yüksek etki oranına sahip bir lazer epilasyon türüdür.

Buz lazer epilasyon İzmir’de, istenmeyen tüylerden kurtulmayı temel alan ve bu bağlamda yüksek etki oranına sahip bir lazer epilasyon türüdür. Bu epilasyon türü ile istenmeyen tüylerden acısız, zahmetsiz bir şekilde kurtulmak mümkün hale gelmiştir. Yani istenmeyen tüylerden kurtulmak, hem de acısız bir şekilde kurtulmak artık hayal değildir! İşte ağrısız bir tüyden arınma yöntemi olan buz lazere dair bütün detaylar!

Buz Lazer Nedir?

Buz lazer, kontak soğutma sistemi bulunan ve bu sistem sayesinde tüyleri dondurarak yok eden bir işlemdir. Bu işlem gerçekleştirilirken bazı ısı kademeleri kullanılmaktadır. Kullanılan ısı kademelerinin temel nedeni, çevre dokulara zarar vermeden tüylerden arınmayı sağlamaktır. Yani diğer lazer epilasyon işlemlerinde karşılaşılan tahriş, yanma gibi durumlara neden olmadan tüylerden kurtulmak, buz lazer işlemi ile mümkündür.

Buz Lazer İşlemi İnce, Sarı Tüylerde İşe Yarar Mı?

Bilindiği üzere her lazer türünün her tüy ve ten renginde aynı sonucu elde etmesi mümkün değildir. kimi lazer türleri koyu renk tüy, açık renk ten üzerinde etkiliyken, kimi lazer türleri için bu durum tam tersidir. Bu bağlamda hangi tüy yapısında hangi lazer türünün etkili olduğunu bulmak için ekstra çaba sarf etmek gereklidir. Çünkü hiçbir firmanın cihazını sınırlandırmak istemesi gibi bir durum söz konusu değildir. Bu bağlamda araştırmaya gerek kalmadan yüksek etki oranı elde etmenin yolu ise buz lazerdir. Çünkü buz lazer Alexandrite, Nd: YAG ve Diyot lazer türlerinin dalga boylarını içerisinde barındıran bir lazer epilasyon işlemidir. Bu da söz konusu lazer epilasyon işleminin her ten renginde ve her kıl yapısında yüksek etki oranına sahip olmasını mümkün kılmaktadır.

Erkekler İçin İdeal Lazer Epilasyon Yöntemi, Buz Lazer!

Erkekler için önerilen en ideal, en uygun lazer epilasyon yöntemi, buz lazer yöntemidir. Bu yöntemin erkekler için “en uygun” olarak adlandırılmasının temel iki nedeni vardır. Bunlardan ilki, ağrı oranının düşük olmasıdır. Çünkü bilindiği üzere erkeklerin kıl oranı kadınlara oranla oldukça fazladır. Bu da erkeklerin lazer epilasyondan kaçmalarının, aynı zamanda tek çareyi lazer epilasyonda bulmalarının temel nedenidir. Çünkü kıl oranı arttıkça atış oranı da artacaktır. Bu da ağrının artması anlamına gelmektedir. Bu bağlamda buz lazerin ağrısız olması, bu işlemi erkekler için ideal kılmaktadır.

Buz lazeri erkekler için ideal kılan bir diğer unsur, her kıl yapısında etkili olmasıdır. Hem göğüs kıllarından kurtulmak isteyen erkeklerin, hem de burun veya kulak kıllarından dert yakınan erkeklerin bu kıllarından buz lazer ile kurtulmaları mümkündür. Bu bağlamda herhangi bir etki kaybı gözlemlemek mümkün değildir.

Buz Lazer Yüzlerdeki Tüyler İçin Uygulanabilir Mi?

İnsanları lazer epilasyon işlemi ile ilgili korkutan en temel unsur, yüzdür. Çünkü yüz, oldukça hassas biz bölgedir. Ayrıca yüz bölgesinde yer alan tüyler, sarı ve ince tüylerdir. Yani her işlemin yüzde etki göstermesi mümkün değildir. Öyle ki yanlış işlem uygulandığı için yüzdeki tüylerin azalmasının aksine git gide çoğaldıklarını söylemek mümkündür. Bu sebeple buz lazer, yüz için ideal bir işlemdir. Çünkü diğer lazer epilasyon işlemlerinin aksine buz lazer, her tüy yapısı için uygundur. Yine ayı şekilde her tüy yapısında yüksek etki oranına sahiptir.

Buz Lazer İzmir Fiyatları

Buz lazer İzmir üzerine araştırma yapan kişilerin merak ettiği en temel konu ise fiyattır. Bu bağlamda sunulabilecek en net bilgi, http://www.buzlazerizmir.com/ web sitesi üzerinden iletişime geçmeniz, randevu oluşturmanız halinde sizlere sunulacaktır.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden otizmli bireyler için önemli destek
Sonraki Haber Menderes’te ilk kreş açılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?