ANA SAYFA > İZMİR > Menderes Sahilleri Yaza Hazır

Menderes Sahilleri Yaza Hazır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Menderes Sahilleri Yaza Hazır

İzmir’in gözde ilçelerinden Menderes’in sahillerinde sezon hazırlıkları tamamlandı.

43 kilometrelik sahil şeridiyle İzmir’de turizmin kalbi olan Menderes’te sezon öncesi hazırlıklar tamamlandı.

Sahillerde çalışmaların yaz boyunca devam edeceğini belirten Başkan Kayalar, “Önceliğimiz, vatandaşlarımızın huzurlu ve güzel bir tatil geçirmesi” diye konuştu.

İlçenin birçok özgün değere sahip olduğunu ve bu konuda İzmir’in parlayan yıldızlarından biri olduğunu ifade eden Başkan Kayalar şunları kaydetti: “Turizminden, tarihi güzelliklerine, tarımından, kültürel zenginliklerine birçok değeri bünyesinde barındıran ilçemizin 43 kilometrelik sahil şeridinde yerli ve yabancı turistlerimizin huzurlu bir yaz geçirmeleri için ekiplerimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Bu düşünceyle sezon öncesi yaptığımız hizmetler, yaz boyunca devam edecek.”

Menderes Belediyesi’nden sosyal belediyecilik örneği
Belediye bünyesinde bulunan sosyal tesisler ve kafeteryalarla vatandaşların daha ucuz ve huzurlu bir tatil geçirdiklerine de değinen Başkan Kayalar şöyle devam etti: “Gümüldür ve Özdere bölgelerimizde faaliyette bulunan tesislerimizle vatandaşlarımız hem ucuz hem de huzurlu bir tatil geçirmiş oluyorlar. Bu konuda vatandaşlarımızın yanında olmaya ve sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akıllı durak uygulaması başlıyor
Sonraki Haber Konak Belediyesi sağlıkçılarına özel ödül

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?