ANA SAYFA > İZMİR > Konak Belediyesi sağlıkçılarına özel ödül

Konak Belediyesi sağlıkçılarına özel ödül

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Konak Belediyesi sağlıkçılarına özel ödül

Konak Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, pandemi boyunca yoğunlaştırdığı çalışmalarının ardından, salgının etkilerinin daha az hissedildiği günlerde de kentin ve kentlinin sağlığı için hizmetlerini ödün vermeden sürdürüyor.

“Evde Sağlık Hizmeti”, “Hasta Nakil Hizmeti” ve gönüllü danışmanlık hizmetleriyle Konaklıların yanında olan Konak Belediyesinin sağlık ekipleri, pandemi dönemindeki çalışmalarıyla da takdir gördü. Özellikle evde sağlık ve hasta nakil işlemlerini pandemide de sürdürerek Konak’ta kimseyi mağdur etmeyen, hijyen malzemesi desteğiyle de vatandaşın yanında olan Konak Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü hekim, hemşire, laborant ve personeli Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği’nden teşekkür plaketi aldı. Dernek Başkanı Dilek Olcay’ın takdim ettiği teşekkür plaketini Konak Belediyesi adına belediyenin Sağlık İşleri Müdürü Dr. Ahmet Soner Emre aldı.

Birlikte Konak vurgusu
Pandemi dönemi başta olmak üzere sağlık çalışanlarının her zaman büyük bir özveriyle çalıştıklarının altını çizen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yerel yönetim olarak sağlık hizmetlerinde de her zaman Konaklıların yanında olduklarını belirtti. Başkan Batur, “Biz ‘Birlikte Konak’ diyerek yola çıktık. Yolun başında, tüm dünyanın başına gelmiş en büyük felaketlerden pandemi başladı ve bu süreci de birlikte, bir arada olarak, dayanışma içinde sürdürdük. Hastalıkta da sağlıkta da ‘Birlikte Konak’ dedik. Sağlık hizmetlerimizle de Konak halkının yanında olduk, olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sağlık hizmetleri hız kesmiyor
Konak Belediyesi’nin “Evde Sağlık Hizmeti” ve “Hasta Nakil Hizmeti” kapsamında belediyenin deneyimli doktor ve sağlık personellerinden oluşan ekipler ihtiyacı olan vatandaşlar için seferber oluyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, randevu tarihinde hastanın evine ulaşarak gerekli sağlık hizmetini eksiksiz uyguluyor. Sağlık ekipleri, yatak yarası bakımı, ameliyat pansumanı, dikiş alma, sonda takma-çıkarma, şeker, tansiyon ölçümü gibi hastanın ihtiyaç duyduğu tıbbi müdahaleleri özenle gerçekleştiriyor. Ayrıca, muayene için hastaneye nakil aracıyla gitmesi gereken hastalar için de ambulansla hasta nakil hizmeti veriliyor. Hastalar ambulansla evlerinden alınarak hastaneye götürülüyor, sonra tekrar evlerine bırakılıyor. Bu yılbaşından beri 100’e yakın Konaklı Evde Sağlık Hizmetinden yararlanırken, 400’ün üstünde hasta da randevu günü ve saatinde ambulansla sağlık kuruluşlarına taşındı ve yeniden evlerine bırakıldı. Gönüllü danışmanlık hizmeti de veren Konak Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünün Evde Sağlık ve Hasta Nakil hizmetlerinden yararlanabilmek için 484 22 91 numaralı telefonunu arayarak randevu alınabiliyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Menderes Sahilleri Yaza Hazır
Sonraki Haber Bayraklı’da yüzme bilmeyen kalmayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?