ANA SAYFA > İZMİR > Mektebim Okulları Atatürk müzesi kurdu

Mektebim Okulları Atatürk müzesi kurdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mektebim Okulları Atatürk müzesi kurdu

Mektebim Okulları Çiğli Kampüsü’nde yer alan müze alanlarının bir bölümünde velilerinin de katkılarıyla Atatürk Anı Sergisi oluşturuldu.

Adını Atatürk’ün kurduğu Millet Mektepleri’nden alan ve eğitimdeki kalite anlayışından ödün vermeden Türkiye’nin birçok bölgesindeki kampüsleriyle büyümeye devam eden Mektebim Okulları, Çiğli Kampüsü içerisinde yer alan müze alanında Atatürk Anı Sergisi oluşturdu. Öğretmenler, okul çalışanları ve öğrenci velilerinin büyük desteğiyle oluşturulan müzede Atatürk dönemine ait ve O’nu anımsatan pek çok parçaya yer verildi. Bir kısmı orijinal diğer kısmı replikalardan oluşan sergi öğrenciler, okul velileri ve de diğer ziyaretçiler tarafından büyük beğeni görüyor.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de atık ilaçlar çevreye zarar vermeden toplanıyor
Sonraki Haber Demokrasinin sesi Karşıyaka'dan yükselecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?