ANA SAYFA > EĞİTİM > Mektebim Koleji Çiğli Kampüsü'ne Yılın Mimari ödülü

Mektebim Koleji Çiğli Kampüsü'ne Yılın Mimari ödülü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mektebim Koleji Çiğli Kampüsü'ne Yılın Mimari ödülü

Mektebim Koleji’nin 2015-2016 eğitim öğretim yılında İzmir’de hizmete girecek olan Çiğli Kampüsü “Yılın En İyi Okul Mimarisi” ödülünü aldı.

Eğitim sektörünün en önemli yayınları arasında yer alan Artı Eğitim Dergisi ve eğitimtercihi.com web sitesinin düzenlediği “Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri 2015” anketinde yılın okul mimarisi kategorinde yarışmaya katılan Mektebim Koleji Çiğli Kampüsü birincilik ödülüne layık görüldü. 86 bine yakın oyun kullanıldığı ankette, yeni konsepti ve mimari özellikleriyle fark yaratan Mektebim Koleji, İzmir’de kendi özsermayesi ile açacağı Çiğli Kampüsüyle yarışmaya katıldı.  Adını 1928’de Atatürk’ün kurduğu Millet Mekteplerinden alan Mektebim Koleji, Cumhuriyet Dönemi mimarisinden esinlenerek yarattığı konseptini yeni kampüslerinde uygulamaya başladı. İzmir Çiğli Kampüsü başta olmak üzere, Ankara Batıkent, Etimesgut ve İncek, Adana, Yalova ve Yozgat Kampüslerinde Türk Mimarlığının Rönesans’ı olarak kabul edilen Cumhuriyet Dönemi mimarisinin özelliklerinin kullanan Mektebim Koleji, Çiğli Kampüsünde iç ve dış mekanları, özel kullanım alanları, müze, planetaryum ve branş dersliklerinde modern ve çağdaş bir görünümle teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak fark yaratacak.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ustaoğlu: Sürpriz transferler yolda...
Sonraki Haber Foça Slowfood Yunanistan'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?