ANA SAYFA > MAGAZİN > MEHMET GÜNSÜR'E LAĞIM ŞOKU

MEHMET GÜNSÜR'E LAĞIM ŞOKU

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MEHMET GÜNSÜR'E LAĞIM ŞOKU

Evini lağım basan ünlü oyuncu kokuyla başedemeyince taşınmaya karar verdi...

Zekeriyaköy’de ailesiyle oturan oyuncu Mehmet Günsür’ün evini lağım bastı.Neye uğradığını şaşıran Günsür Ailesi, uzun uğraşlar sonucunda evi temizletti. Ancak geride kalan kötü koku Günsürler’i son derece rahatsız etti.

 Kokuyu ortadan kaldırmak için ozon gazıyla yeniden temizlik yaptıran Mehmet Günsür, başarılı olamayınca taşınmaya karar verdi.

Dört gün boyunca ozon gazıyla yapılan temizliğin de istenen sonucu vermemesi üzerine ailesiyle başka bir villaya geçen Mehmet Günsür, şimdi eşyaların yeni eve taşınması ve Dekorasyon işleriyle meşgul.

Günsür, taşınma işlemleri bittikten sonra eşi ve çocuklarıyla birlikte tatile gidecek. Bu süre zarfında eşinin ülkesi İtalya’da kalacak olan ünlü oyuncu, yaşadığı talihsizliğin stresini dinlenerek atmaya çalışacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber SIRA SENDE PINAR
Sonraki Haber İNSANLAR NEREDEN GEÇECEK?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?