ANA SAYFA > GÜNDEM > Meclis üyesinin karıştığı kavganın davası yarın…

Meclis üyesinin karıştığı kavganın davası yarın…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Meclis üyesinin karıştığı kavganın davası yarın…

Karşıyaka Belediyesi CHP'li Meclis üyesi Murat İpek'in karıştığı kavganın davası yarın görülecek. Savcı, olaya karışan 9 kişi hakkında dava açtı.

Karşıyaka’da oto kiralama şirketi sahibi Ece Küçük ile ev eşyaları satan komşusu Merve Hanhan 8 Aralık 2014 günü otopark yüzünden tartıştı. Merve Hanhan'ın Karşıyaka Belediyesinin CHP Meclis Üyesi olan babası Murat İpek, akrabaları ile birlikte kızıyla tartışan Ece Küçük'ün iş yerini bastı. Talihsiz kadını zorla iş yerine sokan saldırganlar, Küçük'ü önce iş yerinde daha sonra iş yerinin yanındaki boş otoparkta darp etti. Olay güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Olayın ardından bir yıl geçtikten sonra ilk duruşma yarın Karşıyaka 7. Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek.
Olayı soruşturan Cumhuriyet Savcısı Erol Sümer bir yıl sonra olaya karışan herkes hakkında dava açtı. Hazırlanan iddianamede “şüpheli ve şikâyetçi şüpheli” 9 sanık hakkında "Hakaret, kişilerin huzur ve sükununu bozma, tehdit, kasten yaralama ve iş yeri dokunulmazlığını ihlal" suçlarından yargılanmaları istenildi.
Savcı, şüpheli şikayetçiler Ece Küçük için 1 yıl 3 ay ile 8 yıl, Merve Hanhan için 6 aydan 2 yıla kadar, Emre İpek için 18 aydan 8 yıla kadar, şüpheliler Murat İpek için 18 ay ile 9 yıl arası, Atilla İpek için 10 ay ile 9 yıl 5 ay, Burak Hanhan için 6 aydan 2 yıl 5 aya kadar, Hayri İpek, Eyüp Aydın ve Metin Kaya için de 10'ar ay ile 3'er yıl arasında hapis cezasıyla yargılanmaları için asliye ceza mahkemesinde dava açtı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rus Kuban İzmir’e geliyor…
Sonraki Haber Balbay: İdeolojik oyumuz %15

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?