ANA SAYFA > SPOR > Mecburen kaleye geçti, 2 penaltı kurtardı...

Mecburen kaleye geçti, 2 penaltı kurtardı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mecburen kaleye geçti, 2 penaltı kurtardı...

Bostanlıspor İzmir 2. Amatör Ligdeki Bayraklı Onur Gençlikspor ile yaptığı ilk maçını deplasmanda 4-2 kazandı. Maça mecburen kaleye geçen yedek oyuncu Emrah damga vurdu!

Bostanlıspor futbol şube sorumlusu Tayfun Sezer, ligin ilk maçını kazanmaktan mutlu olduklarını ifade ederken, “futbolcularımı 10 kişi kaldıktan sonra attıkları 2 golle maçı kazanmaları ve özellikle de 2 penaltı kurtaran Emrah’ı kutlarım. Bu arada ayağı kırılan Soner’e de geçmiş olsun  dileklerimizi bir kez daha iletiyoruz” dedi.
Sezer, maça genç oyuncuları Emrah’ın damga vurduğunu ifade etti.
Sezer şöyle dedi:
“Büyük bir şansızlık sonucu kalecilerimizin lisansı maça yetişmedi. Kalecimiz yeni transferdi. İlişiksiz belgesindeki imzaların uymadı, diğerinin de yanlış yere imza atıldığı gerekçesiyle lisansı çıkmayınca son dakikada antrenörümüz Atıl Bitikoğlu büyük bir riske girerek yedek olan genç oyuncumuz Emrah’ı kaleye geçirdi. Emrah istemeye istemeye oynadı ama 2 penaltı kurtararak hem maçı kazandırdı, hem de kahraman oldu. “

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çolpan İlhan’ın adı Kültür Merkezi’ndeki salona verildi
Sonraki Haber Kaf Kaf, yarın 19. sayıda "10.000" diyecek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?