ANA SAYFA > SPOR > MEB İzmir Gençler Yüzme Yarışması'nda Fatih Koleji 1.oldu

MEB İzmir Gençler Yüzme Yarışması'nda Fatih Koleji 1.oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MEB İzmir Gençler Yüzme Yarışması'nda Fatih Koleji 1.oldu

12-13 Ocak tarihleri arasında Atatürk Yüzme Havuzu’nda düzenlenen yarışlar sonunda Hüseyin Emre Sakçı, Berk Özkul, Rasim Oğulcan Gör, Tunçhan Cem Ceritoğlu, Abdullah Göktuğ Demiral, Oktaycan Emirbayer’den oluşan İzmir Özel Fatih Koleji Genç Erkek Yüzme Takımı her yıl olduğu gibi birinciliği kimseye bırakmadı ve takım halinde birinci oldu.

Ayrıca İFK Genç Erkek Yüzme Takımı 6x50 metre Serbest Bayrak ve 4x50 metre Karışık yarışlarında İzmir birincisi oldu. Beden Eğitimi öğretmenleri Serap Yayla Ateş  antrenörleri Türker Oktay ve Bahar Oktay ile çalışan genç öğrenciler bireysel yarışlarda da kürsüden inmedi. İşte İzmir Fatihli sporcuların aldığı dereceler:

İFK Takımında yer alan sporcular, Hüseyin Emre Sakçı; 50 m. - 100 m. Serbest, 50 m. ve 100 m. Kurbağalamada İzmir birincisi. Berk Özkul; 50 m. Ve 100 m. Sırtüstü ile 50 m. – 100 m. Kelebek te İzmir birincisi. Rasim Oğulcan Gör; 50m. Kelebek, 50 m. Sırtüstü, 50 m. 100 m. Sırtüstü, 200 m. Karışık ta İzmir ikincisi. Tunçhan Cem Ceritoğlu; 200 m. Karışık da İzmir birincisi, 50 m. Ve 100 m. Serbest te İzmir ikincisi ve 100 metre sırtüstünde İzmir dördüncüsü. Abdullah Göktuğ Demiral;  100 m. Kelebek te İzmir ikincisi, 50 m. Kelebek te İzmir üçüncüsü ve 100 metre serbestte İzmir dördüncüsü.  Oktaycan Emirbayer 50 m. – 100 metre Kurbağalama da İzmir ikincisi, 200 m. Karışık da İzmir altıncısı.

Bireysel yarışlarda da başarılarına başarılar ekleyen İzmir Fatihli öğrencilerin aldığı dereceler ise şöyle:: Adnan Burak Gökçek; 50 m. Kurbağalama İzmir yedincisi. Tuncay Cenk Ceritoğlu;50m. – 100 m. Sırtüstü İzmir üçüncüsü, 100 m. serbest İzmir altıncısı, Karahan Baysal; 50 m. – 100m. Kurbağalama İzmir üçüncüsü, 50 m. Kelebek İzmir beşincisi, 200 m. Karışık İzmir altıncısı. Ferhat Tonga; 50 m. Sırtüstü İzmir dokuzuncusu, 100 m. Serbest İzmir onbeşincisi. Mert Hızal; 50 m. – 100 m. Sırtüstü İzmir sekizincisi oldular.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tanrıkulu: AVM yasası merhem olmayacak
Sonraki Haber İZDOB'dan Operada Hayal Et konseri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?