ANA SAYFA > GÜNDEM > Mazbata ve devir teslim yarın...

Mazbata ve devir teslim yarın...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mazbata ve devir teslim yarın...

Karşıyaka Belediyesi'nde devir teslim yarın yapılacak.

Rekor oyla Karşıyaka Belediye Başkanlığına seçilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Dr.Cemil Tugay, mazbatasını yarın saat 09.00'da Karşıyaka Adliyesi'ndeki Karşıyaka İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından alacak. 
Başkan Tugay ile birlikte Karşıyaka Belediyesi Meclisine seçilen 32 CHP üyesi de mazbatasını alarak resmen göreve başlayacak.
Karşıyaka Belediye Başkanlığı mazbatasını aldıktan sonra CHP'li meclis üyeleriyle birlikte Karşıyaka Belediyesi'ne gidecek olan başkan Dr. Cemil Tugay burada eski başkan Hüseyin Mutlu Akpınar'dan başkanlığı devralacak.
Saat 10.00'daki devir teslim töreninden sonra başkan Dr. Cemil Tugay, saat 13.00'de İzmirBüyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Tunç Soyer ile birlikte İzmir Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk koyacak. 

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Dr. Tugay, çiçek yerine bağış önerdi...
Sonraki Haber Karşıyaka, Çatalca'dan 3 puanla dönüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?