ANA SAYFA > MAGAZİN > Mavra Joy geceleri feth etmeye geliyor

Mavra Joy geceleri feth etmeye geliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mavra Joy geceleri feth etmeye geliyor

İzmir’in gece hayatına bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan Mavra Joy, 23 Eylül’de gerçekleşecek büyük açılışıyla kapılarını açıyor.

İzmir’in en yeni mekanlarından birisi olan Mavra Joy, eşsiz konsepti ve zengin programlarıyla İzmir gece hayatına damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Halil Dökmeciler, Aydan Kahraman ve Görkem Özer ortaklığında, Aylin Cenker’in işletmeciliği altında İzmir gece hayatına kazandırılan Mavra Joy, eğlencenin hiç durmadığı bir meyhane konseptiyle hizmet verecek. Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri canlı müzik geceleriyle kulakların pasını silmeye hazırlanan Mavra Joy, diğer günlerde de seçkin bir repertuarla İzmirlilere eğlenceyi doyasıya yaşatacak. Türk damak tadına ve meyhane konseptine uygun zengin bir menü de oluşturan Mavra Joy, eğlenceyle ruhlara, lezzetli yemekleri ile de midelere hitap edecek.

Park Yaşam Mavişehir'de hizmete açılacak Mavra Joy’un açılışı için de dopdolu bir program hazırlandı. 23 Eylül Cuma günü gerçekleşecek olan açılışta Derya Bedavacı, Aydan Kahraman ve Derya Pınar şarkılarıyla coşkuyu yaşatırken, dans şovları ve süpriz gösterilerle açılışa katılanlara unutulmaz bir gece yaşatılacak. Mavra Joy’un açılışına katılmak isteyenler 0532 012 84 64 numaraları telefondan rezervasyon yaptırabilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Altın Kedi için yarışacak filmler belirlendi
Sonraki Haber Sağlıkçı adayları ders başı yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?