ANA SAYFA > ÇEVRE > Mavişehir Süleyman Demirel Lisesi'nin çatısı uçtu

Mavişehir Süleyman Demirel Lisesi'nin çatısı uçtu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mavişehir Süleyman Demirel Lisesi'nin çatısı uçtu

Karşıyaka'da etkili olan fırtına hayatı olumsuz yönde etkiledi. Sabah saatlerinde itibaren başlayan fırtınanın hızı yer yer 80 kilometreye kadar çıktı.

Kuvvetli fırtına sebebiyle bazı ağlar köklerinden sökülürken, bazı ağaçlar da kırılarak altında park halinde bulunan arabaların üzerine devrildi.
Karşıyaka'nın önemli eğitim yuvalarından birisi olan Mavişehir Süleyman Demirel Lisesi'nin çatısının bir bölümü fırtına nedeniyle uçtu.
Karşıyaka gibi Çiğli, Konak ilçelerinde de hasarlar meydana geldi. Bayraklı'da park halinde duran 2 aracın üzerine ise kuvvetli fırtınaya dayanamayan duvar devrildi, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Konak ilçesinde Kordonboyu'nda ise vatandaşlar fırtına nedeniyle yürümekte zorluk çekerken, sürücüler araçlarını kontrol etmekte zorluk yaşadı. Fırtınanın etkisiyle İzmir Körfezinde dalgaların boyu 2 metreyi geçti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vapur seferleri iptal...
Sonraki Haber Karşıyaka, Elazığ deplasmanında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?