ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > MaviBahçe'den çocuklara büyük sürpriz

MaviBahçe'den çocuklara büyük sürpriz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MaviBahçe'den çocuklara büyük sürpriz

İzmir'in lüks yaşam merkezi MaviBahçe, art arda gerçekleştirdiği muhteşem etkinliklerle ziyaretçilerine unutulmaz saatler sunmaya devam ediyor. Sömestr tatilinde eğlenceli saatler geçirmek isteyen çocuklara yönelik bir program hazırlayan MaviBahçe Alışveriş Merkezi, Sömestr Fest'le miniklerin büyük bir merakla beklediği müzikalleri İzmir'e getiriyor.

Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşecek etkinlikler 21 Ocak Cumartesi günü saat 15.30'da Parti Hayvanları Müzikali'yle başlayacak. Çocuklara arkadaşlığın, dayanışmanın ve dürüstlüğün önemini anlatan Parti Hayvanları Müzikali, minik seyircilere muhteşem bir heyecan ve görsel şölen yaşatacak.

Tatilin keyfini doyasıya çıkarmak isteyen çocuklar için 28 Ocak Cumartesi günü saat 15.30'da dünyaca ünlü The Muppet Show kahramanları MaviBahçe sahnesinde olacak. İzmirli minikler, böylece bugüne kadar ekranda gördükleri Kurbağa Kermit, Miss Piggy, Gonzo gibi karakterleri, canlı izleme fırsatı yakalayacak.

4 Şubat Cumartesi günü saat 15.30'da ise MaviBahçe sahnesine Hayvanat Bahçesi Müzikali'nin sevimli kahramanları çıkacak. Win, Rex, Piggy, Tiggy ve eşek Eeyo'nun maceraları miniklere unutulmaz bir gün geçirtecek.

Tüm etkinliklerin ücretsiz olduğu bu etkinlikleri izlemek, çocuklarınızla keyifli günler geçirmek ve onlara muhteşem bir heyecan yaşatmak için 21 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında MaviBahçe'deki yerinizi alın...

PARTİ HAYVANLARI MÜZİKALİ
Yer: MaviBahçe AVM-İzmir
Tarih: 21 Ocak 2017 Cumartesi
Saat: 15.30

THE MUPPET SHOW
Yer: MaviBahçe AVM-İzmir
Tarih: 28 Ocak 2017 Cumartesi
Saat: 15.30

HAYVANAT BAHÇESİ MÜZİKALİ
Yer: MaviBahçe AVM-İzmir
Tarih: 4 Şubat 2017 Cumartesi
Saat: 15.30
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yolun açık olsun adam gibi adam!..
Sonraki Haber KSK tek ve bütündür! Ama…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?