ANA SAYFA > GÜNDEM > Mavi Bahçe açılıyor

Mavi Bahçe açılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mavi Bahçe açılıyor

İzmir’in en yeni alışveriş merkezi Mavi Bahçe, yarın kapılarını ziyaretçilerine açacak. Uzun zamandır açılması merakla beklenen AVM bugün basına tanıtıldı.

Basın toplantısında şirketi Opera Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. adına konuşan Dr. Selami Özel, “İzmirlilerin istek ve ihtiyaçlarını, yaşam kalitesini çok iyi biliyoruz. Onların yaşam tarzına uygun bir yer yapmayı hayal ettik. Burası her ihtiyacın karşılanabileceği bir yer. Burada bulunan mağzaların %25’i İzmir’e ilk defa geliyor. Bir çok ilk burada yaşanacak” dedi. Mavi Bahçe için yapılan yatırımların 200 milyon doları aştığını söyleyen Özel, “Buranın yapım aşamasında 2000’i aşkın insan gece gündüz çalıştı. Merkez hizmete girdiğinde 3500’den fazla insana istihdam sağlayacak. Biz İzmir’e yatırım yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

ECE Türkiye adına konuşan Nuri Şapkacı ise “Bu proje sadece Karşıyaka’nın ve İzmir’in değil, tüm bölgenin projesidir. Mavi Bahçe klasik bir alışveriş merkezi değil, bu sebeple tek rakibi kendisi” diyerek bir çok ilke imza atacaklarının altını çizdi.

Yarın sabah saat 10:00’da kapılarını ziyaretçilere açacak olan Mavi Bahçe Alışveriş Merkezi’nde 60 bin metrekare kiralanabilir alan, 200’den fazla mağaza, 2000 kişi oturma kapasiteli yeme içme alanı, 47 restoran ve kafe, 2000 araçlık otopark, 11 adet IMAX sinema salonu, çocuk ve eğlence katları bulunuyor.

 

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ustaoğlu'ndan taraftara destek çağrısı...
Sonraki Haber Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?