ANA SAYFA > SPOR > Marsel İlhan çeyrek finalde!..

Marsel İlhan çeyrek finalde!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Marsel İlhan çeyrek finalde!..

Milli tenisçi Marsel İlhan, 1 numaralı seribaşı olarak ter döktüğü Folkart İzmir Cup’ta çeyrek finale yükseldi.

Türkiye'nin ve Folkart İzmir Cup'ın 1 numarası Marsel İlhan, çekişmeli bir maçın ardından İzmir'de çeyrek final biletini cebine koydu. Dünya sıralamasının 84. basamağındaki Marsel, Sırp rakibi Ivan Bjelica'yı 3-6, 6-4, 6-4'lük setlerle saf dışı bıraktı.

İzmir'deki ATP Challenger turnuvasında yedinci kez son sekize kalan Marsel, çeyrek finalde Boşnak Mirza Basic ile eşleşti.

Ana tablonun dördüncü gününde çiftlerdeki çeyrek final maçlarına çıkan Sarp Ağabigün/Altuğ Çelikbilek ikilisi ise tur vizesini alamadı. 4 numaralı seribaşı Malek Jaziri/Denys Molchanov ekibine 7-5, 6-4'lük skorla yenilen Ağabigün/Çelikbilek, turnuvaya veda etti.

Örnekköy'deki Zübeyde Hanım Tenis Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen Folkart İzmir Cup'ta Marsel İlhan ile Mirza Basic arasındaki çeyrek final, bugün saat 15.00'te başlayacak. -

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Nick Galis Cup'ta ter dökecek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?