ANA SAYFA > SPOR > Markovic: ''Tutkulu bir takım sözü veriyorum''

Markovic: ''Tutkulu bir takım sözü veriyorum''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Markovic: ''Tutkulu bir takım sözü veriyorum''

Pınar Karşıyaka'nın yeni başantrenörü Nenad Markovic, yeni sezon hedeflerine dair açıklamalarda bulundu.

Pınar Karşıyaka'nın yeni başantrenörü Nenad Markovic, yeni sezon hedeflerine ilişkin iddialı açıklamalarda bulundu. Sezona bütçe kısıtlamaları altında başladıklarını hatırlatan Markovic, "Yönetim bu sezonun yeniden yapılanma yılı olacağını söyledi. Ancak bu hedefsiz olacağımız anlamına gelmiyor. Karşıyaka'nın büyük tarihine, büyük taraftarına ve basketbol kültürüne yakışan bir takım oluşturacağız. Sert oynayan, mücadeleyi bırakmayan ve taraftarıyla bütünleşip sürekli kazanmaya çalışan tutkulu bir takım sözü veriyorum. Geçen sezon olduğu gibi bazı oyunculara 600 bin dolar veremeyiz. Bu yüzden mevcut yabancılardan kimlerin kalacağıyla ilgili net konuşamam. En yüksek kontratımız 150-200 bin dolar olacak ancak genç, başarı isteyen yabancıları bulacağız." dedi.

Karşıyaka'nın gençlerinin durumunu görmek için transferden önce onlarla bir antrenman düzenleyeceğini de söyleyen Markovic, özellikle Egemen'i tanıdığını ve onun daha fazla süre bularak kendini kanıtlaması gerektiğini belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Paterson Köşkü için geriye sayım başladı
Sonraki Haber Başkan Akpınar'dan dürüst işçiye ödül

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?