ANA SAYFA > SPOR > Markovic: ''Play-offlara kalacağımıza inanıyoruz''

Markovic: ''Play-offlara kalacağımıza inanıyoruz''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Markovic: ''Play-offlara kalacağımıza inanıyoruz''

Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Nenad Markovic, Şampiyonlar Ligi'nde play-offlara kalacaklarına inandığını söyledi.

Pınar Karşıyaka'nın Boşnak çalıştırıcısı Nenad Markovic, kura çekiminin ardından FIBA'nın resmi Şampiyonlar Ligi internet sitesine değerlendirmelerde bulundu.

Önlerindeki en önemli zorluğun birçok farklı ülkede deplasman maçlarına çıkmak olacağının altını çizen Markovic, "Yapılabilecek ilk değerlendirme, Avrupa'da çok fazla seyahat edecek olmamız. Bu bizim için bir sorun olabilir. Bu kadar uzun seyahatlerin ardından toparlanmak kolay bir iş değil ama biz play-offlara kalacağımıza inanıyoruz" dedi.

Play-offlara kaldıktan sonra ne kadar ilerleyebileceklerini hep birlikte göreceklerini belirten Markovic, "Umuyorum ki, Basketbol Şampiyonlar Ligi'ndeki tüm iyi takımlarla mücadele edebilecek bir takım oluşturacağız. Şu an için derin analizler yapmak çok zor, çünkü turnuva başladığında takımların kadrolarında hangi oyuncuların olacağını bilemiyoruz. Ama Venezia zengin bir geleneğe sahip bir takım ve onların güçlü bir kadrosu olacağına eminim. Aynısı Le Mans için de geçerli. Saratov, Khimik ve Maccabi'yi de kimse küçük göremez" diyerek zorlu mücadeleler vereceklerini belirtti.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Judo Şampiyonası'na muhteşem final
Sonraki Haber Kalp hastalıklarında hayat kurtaran üçlü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?