ANA SAYFA > SPOR > Markovic: Oynadığımız oyun büyük hayal kırıklığı...

Markovic: Oynadığımız oyun büyük hayal kırıklığı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Markovic: Oynadığımız oyun büyük hayal kırıklığı...

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray Odeabank'a kaybeden Pınar Karşıyaka'da coach Nenad Markovic "İkinci devre oynadığımız oyun büyük hayal kırıklığı" dedi.

Markovic "Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Özel bir ikinci yarıda çok kötü oynadık. İkinci devre kazanmak için hiçbir şey yapmadık, 14 top kaybı yaptık. Birinci devre daha sert oynamıştık, 14 faulümüz vardı. İkinci yarı yaptığımız 5 faul, isteğimizin eksik olduğunu gösteriyor. Böyle zor bir deplasmanda böyle oynayınca işler daha da zorlaşıyor. Birçok oyuncumuz bugün sanki burada değillermiş gibi oynadı. İki hafta önce nasıl oynadığımızı ve bugünü göz önünde bulundurunca arada çok büyük fark olduğu görülüyor. Bu sezon boyunca oynadığımız en kötü ikinci devreydi. Eğer play-off'u garantilemek ve orada başarılı olmak istiyorsak kendimizi öncelikle mental olarak hazırlamamız gerekiyor. İkinci devre oynadığımız oyun büyük hayal kırıklığı" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Pınar
Sonraki Haber ''Ahlak'' kavramı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?