ANA SAYFA > SPOR > Markovic: Kazanarak başlamak için her şeyi yapacağız

Markovic: Kazanarak başlamak için her şeyi yapacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Markovic: Kazanarak başlamak için her şeyi yapacağız

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenen medya gününde Pınar Karşıyaka baş antrenörü Nenad Markovic açıklamalarda bulundu.

Markovic, "Lig her geçen yıl daha da zorlaşıyor. Avrupa'nın en iyi liginden bahsediyoruz. Bütçesi artan ve azalan takımlar var. Euroleague'de yer alan Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş, Fenerbahçe ve Galatasaray Odebank'ın farklı hedefleri bulunuyor. Ama bu saydığımız 4 takımla diğer 12 ekip arasında çok fazla bir fark yok. Çekişmeli bir sezon olacak" diye konuştu.

Sezonu cumartesi günü Banvit'le oynanacak iç saha maçıyla açacak yeşil kırmızılılarda 4 yıllık Ufuk Sarıca döneminin ardından takımın dümeninde ilk resmi maça çıkacak Boşnak çalıştırıcı, "Sezon öncesi yaşanan sakatlıklar ve Ponitka'nın milli takımda olması nedeniyle tam takım olarak antrenman yapmakta zorlandık. Tam ekip olarak dün bir antrenman yaptık. Her şeye rağmen verimli bir hazırlık dönemi geçirmeye çalıştık. Önümüzdeki günleri de en iyi şekilde değerlendireceğiz. Takım olarak ulaşmak istediğimiz noktaya varmak üzereyiz. İlk hafta sert ve disiplinli bir rakiple oynayacağız. Zor maç olacak ama taraftarımızın desteğiyle kazanarak başlamak için her şeyi yapacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege Üniversitesi'nde akademik açılış 19 Ekim’de…
Sonraki Haber Rauf Denktaş büstü açıldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?