ANA SAYFA > SPOR > Markovic: İkinci maçta mental olarak daha iyi olmamız gerekiyor

Markovic: İkinci maçta mental olarak daha iyi olmamız gerekiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Markovic: İkinci maçta mental olarak daha iyi olmamız gerekiyor

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Umana Reyer Venezia'yı 74-71 mağlup eden Pınar Karşıyaka'da coach Nenad Markovic mücadeleyi değerlendirdi.

Markovic "İlk çeyrekte istediğimiz gibi ıynarken Diğer 3 çeyrekte böyle bir rakibe karşı oynamamamız gereken şekilde mücadele sergiledik. Hücumda ritmi tamamen kaybettik, ofansif anlamda hatalar yaptık, topu iyi paylaşamadık. Bu yüzden savunmaya da odaklanamadık. Faullerde de aynı sıkıntıyı yaşadık. Onların kolay sayı atmalarını engelleyemedik. Mental olarak kendimizi toparlamamız lazım. Sonuç olarak kazanmak önemli. Oynamamız gerektiği gibi oynamadığımız için üzgünüm. Yapmamız gerekenleri yapmadığımız zaman böyle sonuçlar olabiliyor. Orada ikinci maçta mental olarak daha iyi olmamız gerekiyor. Kolay olmayacak ama Dörtlü Final'e gitmeyi düşünüyorsak rövanş maçında bazı şeyleri daha fazla isteyerek yapmalıyız" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tek yüzlü madalyon olur mu?
Sonraki Haber Karşıyaka'da kedi evleri çoğalıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?