ANA SAYFA > SPOR > Mahmut, rotayı Yeni Malatya'ya çevirdi

Mahmut, rotayı Yeni Malatya'ya çevirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mahmut, rotayı Yeni Malatya'ya çevirdi

Karşıyaka'nın daha önce takımda kalması için girişimde bulunduğu ve görüşmelerde ciddi mesafe kat ettiği Mahmut Temür, PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'dan aldığı teklif üzerine rotayı Malatya temsilcisine çevirdi.

Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde takıma dahil olan ve Teknik Direktör Soner Tolungüç'ün takımın başına geçmesiyle birlikte özellikle son haftalarda sık sık forma şansı bulan Mahmut Temür, Karşıyaka kendisiyle yola devam etmek istemesine rağmen PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'dan aldığı teklif üzerine rotayı Malatya temsilcisine çevirdi.

Karşıyaka, daha önce Teknik Direktör Soner Tolungüç'ten gelen olumlu rapor üzerine Mahmut'la görüşmüş ve görüşmelerde ciddi mesafe kaydetmişti. Kaf Kaf'ın takımda tutmak için çabaladığı bir diğer isim Abdülhamit'in de henüz yanıtını iletmediği ve önceliği PTT 1.Lig ekiplerinden gelebilecek tekliflere vermek istediği öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ı bu kampanya hayata döndürebilecek mi?
Sonraki Haber Karşıyaka, sporun başkenti olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?